Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Voorstraat 1,
Woudenberg


€125 per m²

Algemeen:
De winkelruimte is gesitueerd in het centrum van Woudenberg, in het in 2007 opgeleverde appartementencomplex “De Weteringsehof”. Het betreft de begane grond van het appartementencomplex en bestaat uit één ruime winkelruimte welke als geheel maar ook per aparte winkel beschikbaar is. Het centrum kent een gevarieerd winkelaanbod, met publiek trekkers zoals JUMBO supermarkt, HEMA, DA drogist, AMI kappers, ambachtelijke bakkerijen en slagerij.

Locatie:
De winkelruimte is uitstekend bereikbaar. Voor het openbaar vervoer kan men gebruik maken van busverbindingen die door het centrum van Woudenberg lopen en een nabijgelegen bushalte.

Frontbreedte:
De frontbreedte van deze unit is ca. 7.75 meter
Oppervlakte:
Het totale beschikbare oppervlak is ca. 104 m2.

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage

Voorzieningen:
Het voorzieningen niveau verschilt per pand maar zijn allen voorzien van een moderne houten pui met openslaande deuren.Voorstraat 1:
Volledig ingericht met een mooi tapijt en systeemplafond. De ruimte is onder meer inclusief party, toilet en douchevoorziening.Parkeren:
Naast voldoende (gratis) parkeerplaatsen aan de voorzijde van de winkel, zijn er op steenworp afstand ruime openbare parkeer voorzieningen aanwezig.

Huurprijs:
€ 125,- per m2, per jaar te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
De winkelruimtes beschikken over elk eigen aansluitingen op de nutsbedrijven.
Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijs aanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.
Huur- en verlengingstermijnen:
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar, afwijkende huurtermijn bespreekbaar.
Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.
Bestemming:
Detailhandel. Wij adviseren om het voorgenomen gebruik bij de gemeente Woudenberg te controleren.
Aanvaarding:
Per direct.
BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.
Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Woudenberg kent voor de gebruikers van panden in dit gebied reclame belasting.