Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Bedrijven verkopen, verhuren en taxeren

Een bedrijfsmakelaar heeft zich gespecialiseerd in de vaak juridisch ingewikkelde aspecten die zich voordoen als het gaat om de verkoop, de verhuur en de taxatie van een bedrijf.

Geijtenbeek & Boers makelaars hebben die deskundigheid in huis. Goed om te weten.

Bedrijf verkopen?

U bent van plan om uw bedrijf te verkopen, maar wil graag ondersteuning van een deskundige. Een makelaar dus. Wij helpen u graag met behulp van een door ons ontwikkeld Verkoop Stappenplan. Stap-voor-stap begeleiden wij met het vaststellen van de beste vraagprijs, de promotionele aandacht voor de verkoop, het doen van bezichtigingen, de onderhandelingen met een geïnteresseerde koper en natuurlijk alle administratieve en notariële beslommeringen. Zo zijn wij er voor u vanaf de eerste kennismaking tot het ondertekenen van de koopacte. Ont-zorgen heet dat.

 

Bedrijf verhuren?

Een bedrijfspand verhuren betekent veel werk. Er zitten vaak ingewikkelde juridische aspecten aan. Wij – als deskundige makelaars – verhuren daarom bij voorkeur binnen ons uitgebreide relatie netwerk, aangezien  hindernissen ( bijvoorbeeld het verkrijgen van vergunningen) gemakkelijker kunnen worden genomen. Daarmee zijn wij voor u een betrouwbare en ervaren partner. U geeft de opdracht, wij verzorgen ’t gehele verhuurproces.

Waarin ondermeer:

  • Het regelen van vergunningen voor eventuele leegstand,
  • Benodigde inspectierapporten,
  • Betrouwbare inkomenscheck

Ook verzorgen wij de bezichtigingen van de panden en stellen de vereiste contracten op.

 

Bedrijf Taxeren?

Een woonwijk is iets anders dan een bedrijventerrein. Niets is hetzelfde.

Een taxatie van Bedrijf Onroerend Goed en bedrijfslocaties is een specialiteit op zich, die veel inzicht en ervaring betekent. Het vergelijken van een woning met een bedrijf is dan ook van een andere orde. Ingewikkelder en ook hier geldt: Ga in zee met een deskundige bedrijvenmakelaar om zeker van uw zaak te zijn. Wij staan voor u klaar.

 

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Wilt u weten wat uw locatie waard is? Vraag nu een gratis waardepaling aan!

Vraag gratis waardebepaling aan