Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Erwin Geijtenbeek

Makelaar

Mijn naam is Erwin Geijtenbeek. Ik ben in Woudenberg geboren op 23 september 1977. In 2001 ben ik getrouwd met Petra. Samen hebben wij 3 jongens; Joost, Thom en Bas. U zou mij kunnen kennen als makelaar van makelaardij Woudenberg, waar ik van 2011 tot mei 2018 heb gewerkt. Vervolgens ben ik als zelfstandig makelaar werkzaam geweest onder de naam Makelaardij Geijtenbeek. Op 1 november 2019 ben ik samen met Barbara Boers – eigenaar van Makelaardij Schimmel – een fusie aangegaan onder de naam: Geijtenbeek & Boers Makelaars Ik ben een Bourgondiër, een gezelligheidsdier, misschien te eerlijk, maar betrouwbaar en bovenal een mensenmens. Ik houd van een informele, open benadering en een vleugje gezonde humor ontbreekt niet als ik met u in zee ga. Dat maakt mij dé no-nonsense makelaar van deze regio.

erwin@geijtenbeekenboers.nl

Barbara Boers

Register Makelaar Taxateur

Sinds 2001 woon ik in Woudenberg. Samen met Peter en twee honden Swami en Basho. Was werkzaam in Hilversum als producer van tv-programma’s, bedrijfsvideo’s en documentaires. Ik ben in 1998 overgestapt naar de makelaardij. Samen met mijn schoonzusje kochten wij Schimmel Makelaardij met kantoren in Scherpenzeel en Woudenberg. Voor mij betekende dat een heel andere maar wel boeiende wereld. Allereerst werkte ik als hypotheekadviseur en studeerde – vaak in de avonduren- voor makelaar. In 2007 werd ik beëdigd als NVM-makelaar Taxateur. Sinds 1 november 2019 ben ik samen met Erwin Geijtenbeek deze makelaardij gestart onder de naam Geijtenbeek & Boers Makelaars. Mijn specialisatie? Taxaties voor woningen en bedrijven. Alle klanten met wie ik op pad ben, ontmoeten een makelaar die houdt van de details en recht door zee is.

barbara@geijtenbeekenboers.nl

Christa van Hunnik

Makelaar

Mijn naam is Christa van Hunnik. Ik ben getrouwd met Stian en samen hebben wij 2 kinderen, Geerten en Esmee en een kleine labradoodle Ody. Woonachtig in Scherpenzeel. Ik ben een ‘’mensen-mens’’, zie het glas half vol en denk graag in oplossingen.

Na mijn opleiding aan de HEAO-mer -differtiatie Makelaardij – in Eindhoven, ben ik gelijk gaan werken in de  makelaardij. Jarenlang gewerkt bij de Keizers Makelaars in Nieuwegein en Utrecht. Beëdigd als makelaardij oz bij de rechtbank in Utrecht. En daarna heb ik de grote stad ingeruild voor de dorpen Woudenberg en Scherpenzeel. Ruim 12 jaar gewerkt  bij Schimmel Makelaardij. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de regio Ede, beheer van onroerend goed portefeuilles en kleinschalige nieuwbouwprojecten.

christa@geijtenbeekenboers.nl

Marije Esveldt

Commercieel Medewerker

Mijn naam is Marije Esveldt-van de Vendel, ik ben gehuwd en moeder van twee zoons. Ik heb een aantal jaren ervaring opgedaan in het verzekeringswezen en was voor ik mij aansloot bij het team van Geijtenbeek&Boers Makelaars werkzaam in een administratieve functie toegespitst op belastingen en financial planning.

Marije is een ras Woudenbergse en kent de regio waarin wij opereren op haar duimpje.
Over haar werkmotivatie zegt zij: Een “stilzitter” ben ik niet en zelfs in mijn vrije tijd ben ik graag in beweging in de sportschool. Je zou mij kunnen omschrijven als een gestructureerd werknemer, met oog voor de menselijke aspecten die ook bij een makelaardij prioriteit hebben.
Marije houdt zich bij ons actief bezig met de ondersteuning van onze klanten die hun woning willen verkopen of zich een nieuwe woning willen aanschaffen.

marije@geijtenbeekenboers.nl

Anne Schermers

Commercieel Medewerker

Mijn naam is Anne Schermers, 20 jaar oud en werkzaam bij Geijtenbeek & Boers makelaars.

In mijn werk houd ik mij bezig met heel veel verschillende zaken, zoals het aanmelden van de woningen, het opstellen van de koopovereenkomsten, het bijhouden van onze social mediakanalen en vele zaken hieromheen. Vooral het contact met u als klant en het zo goed mogelijk presenteren van de woningen vind ik erg leuk om te doen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en er lekker op uit te gaan! Hopelijk tot snel!

anne@geijtenbeekenboers.nl

Elli van Oosterom

Commercieel Medewerker

Ik ben Elli van Oosterom, in 1973 in Maarsbergen geboren en sinds 1999 getrouwd met Arjan. Samen hebben wij 2 zoons. In mijn werkzame leven heb ik 18 jaar het secretariaat en de administratie verzorgd bij een Woudenbergs bouwbedrijf. In 2010 heb ik deze baan ingeruild voor een functie als management assistente bij een Rentmeesterskantoor in Heteren.

Deze twee banen komen samen in mijn functie bij Geijtenbeek & Boers Makelaars. Hoewel ik in Maarsbergen ben geboren, heeft mijn hele leven zich afgespeeld in en om Woudenberg.

Ik ben een mensen-mens, heb graag mensen om mij heen. Om te ontspannen, ga ik vaak op pad met mijn camera om al het moois wat rond Woudenberg te zien is, vast te leggen.

elli@geijtenbeekenboers.nl

Erica Legemaat

Taxatie medewerker

Ik ben Erica Legemaat en geboren in Strijen, een voormalige gemeente in de Hoeksche Waard behorend bij de Provincie Zuid-Holland. In 1999 ben ik getrouwd met Piet en wonen wij inmiddels met onze zonen Wouter en Rafael in de gemeente Woudenberg.

Oorspronkelijk ben ik voor mijn huwelijk opgeleid als verpleegkundige en heb ik gewerkt in Middelharnis en Katwijk.

Twee jaar geleden heb ik een administratieve opleiding gevolgd en dat komt mij nu goed van pas in mijn nieuwe baan voor Geijtenbeek&Boers Makelaars. Mijn werk bestaat op dit moment voornamelijk uit het uitwerken van taxatierapporten.

“Of ik mijn werk leuk vind? Zeker weten! Ik werk samen in een klein, enthousiast team en leer nog elke dag van het makelaars-vak.”

erica@geijtenbeekenboers.nl

Sjaak Weima

Bordenman

U wilt uw woning verkopen en wij zullen dat snel communiceren. Dat doen wij via onze website, sociale media en natuurlijk de website van Funda.nl .
Wij maken ook graag gebruik van de traditionele ‘fysieke’ manier en plaatsen een informatie bord bij uw huis.

Het is een taak voor sterke spieren en wij laten dat graag over aan onze speciale Bordenman Sjaak Weima

Sjaak is getrouwd met Irma en heeft 2 volwassen kinderen. Hij houdt van werk dat ertoe doet en is in het dagelijks leven naast ambulancechauffeur ook vrijwilliger bij de brandweer van Woudenberg.

Hij zegt over zijn bordenbaan:” Ik heb veel wisselende diensten maar toch nog voldoende tijd tussendoor om alle borden van Geijtenbeek&Boers te plaatsen Het is leuk werk en goed voor mijn conditie’” lacht hij.

Appartement verkocht

Het is al algemeen bekend dat mijn appartement verkocht is.

Ik ben super trots op en erg blij met Erwin. Hij reageert snel en heeft zijn kennis paraat. Kortom, een hele snelle en deskundige duizendpoot! Een aanrader, als je van plan bent om te verhuizen en op zoek bent naar een empathische makelaar met verstand van zaken.

Conny
Voorstraat 26A Woudenberg

Positief verlopen

De gehele verkoop is voor mij positief verlopen. Erwin was goed bereikbaar en doordat de lijnen kort waren, kreeg ik snel antwoord op mijn vragen. Erwin werkte snel, waardoor ik nooit heb moeten wachten op informatie en hierdoor kon alles vlot en soepel verlopen. Geijtenbeek & Boers is voor mij zeer goed bevallen en ik zou het dan ook iedereen aanraden!

Erwin

Positief verlopen

Dankzij Makelaardij Geijtenbeek hebben wij ons huis op een hele prettige en fijne manier kunnen verkopen. De samenwerking is vlekkeloos verlopen, omdat Erwin nauw contact had met ons, z’n afspraken na kwam, enthousiast en gedreven was. Hij is een eerlijke en oprechte man en gaf ons daardoor een gevoel van vertrouwen.

Erwin is erg creatief en dat maakt dat hij het net even anders doet dan een ander. Hij heeft ons huis namelijk op een leuke manier in the picture gezet door middel van een filmpje en zelfs een grote reclamekar. Dankjewel voor de fijne samenwerking!

Patrick en Germa

Snelle communicatie

Wij zijn bij Geijtenbeek & Boers terecht gekomen, doordat wij de woning aan ‘de Steen’ in Woudenberg hebben gekocht. Hier was Erwin als makelaar bij betrokken en zo is het balletje gaan rollen. De verkoop verliep soepel. Tijdens de verkoop vonden wij het prettig dat de communicatielijnen kort waren en bijv. na de bezichtiging gelijk op de hoogte werden gebracht hoe het was gegaan. Wij zijn tevreden hoe de verkoop is verlopen!

Gertjan Gruteke

Jan en Heleen van Laar

”Wij zijn bij Makelaardij Geijtenbeek terecht gekomen via onze dochter die in Woudenberg woont. Zij hoorde goede berichten over Makelaardij Geijtenbeek, dus via die weg zijn we daar terecht gekomen. Het contact met Erwin & Anne verliep prettig. Tijdens de verkoop van onze woning merkte wij dat Erwin vakkundig te werk ging. Wij zouden Makelaardij Geijtenbeek aanbevelen, vanwege het persoonlijke contact met Erwin en Anne.”

Binnen no-time gekocht

Wij waren al enige tijd op zoek naar een betaalbaar appartement in Woudenberg. Deze kans deed zich enkele weken geleden voor. Door de inzet van Erwin werd in no-time het appartement gekocht en ons huis verkocht. Klasse gedaan. Wij bevelen Erwin aan als makelaar als je van plan bent om je huis te verkopen en een ander huis te kopen. Hij heeft een hele goeie kennis van zaken en is makkelijk in de omgang. Een gedreven makelaar.

Peter en Janny
uit Woudenberg

Kijk met een goed gevoel terug

De verkoop van mijn appartement was een van de eerste klussen die Erwin deed sinds de start van Makelaardij Geijtenbeek.
Het enthousiasme, de flexibiliteit, de marktkennis en ook belangrijk de eerlijkheid van Erwin heb ik als prettig ervaren. Daarnaast heeft Erwin oog voor de detail.
Ik kijk met een goed gevoel terug kijk op de verkoop van mijn appartement dankzij de hulp van Erwin. Ik zou hem zeker aanbevelen als verkoopmakelaar.

Anika

Anton en Annelies Veldhuizen

Wij zijn bij Makelaardij Geijtenbeek terecht gekomen, o.a. doordat we goede reacties hoorde. Dat een bekende voor Makelaardij Geijtenbeek de filmpjes maakt heeft ook meegespeeld.  De filmpjes zelf, dat de omgeving en de buurt ook  laten zien, was voor ons ook een pluspunt! Eigenlijk is de gehele verkoop vlot verlopen. Gelukkig hadden we eerst nog alle tijd om ons huis toonbaar te maken voordat de foto’s gemaakt werden. Daarna stond het huis snel op Funda en  was onze woning zeer snel verkocht! Wij zouden Makelaardij Geijtenbeek aanraden, omdat alles goed en snel is opgepakt.


Binnen 10 dagen verkocht

Erwin en Anne hebben ons fantastisch geholpen.  Heldere, duidelijke en snelle communicatie. En het resultaat: binnen 10 dagen was het huis verkocht. Echt boven al onze verwachtingen! Geweldig bedankt, jullie  zijn toppers!

Anneloes van Deest

Goed geregeld

‘Ik ben via kennissen bij Geijtenbeek & Boers terecht gekomen. Bij het eerste gesprek was er gelijk een klik en dit is dan ook doorslaggevend geweest voor mijn keuze. Tijdens de verkoop van de woning werd alles geregeld en uit handen genomen en was het huis binnen de kortste keren verkocht!’

Alfons Leyenhorst

Goede begeleiding

Ik kende Erwin vanuit het dorp, goede verhalen over gehoord en zo via via bij hem terecht gekomen. De verkoop is goed en soepel verlopen. Erwin kan goed en rustig de stappen tijdens de verkoop uitleggen. Ik zou Geijtenbeek & Boers zeker aanbevelen, Erwin is een sympathieke en gewone man!

Familie Timmer

Al verhuurd!

Via een relatie van ons die in de project ontwikkeling zit kwamen wij in contact met Erwin. Wij zijn namelijk op zoek naar beleggingspanden als pensioen voorziening. Wij hebben Erwin de opdracht gegeven om op zoek te gaan naar degelijke beleggingsobjecten.
Na enige tijd (enkele panden later) kwam hij met de waterlelie die “koud” op de markt was aan. Nadat hij ons wees op de plussen en de minnen. Heeft hij de onderhandeling opgestart en naar grote tevredenheid afgerond! Sterker nog hij heeft m ook al verhuurd!!! Als wij Erwin moeten omschrijven is het een snelle, integere, humoristische maar bovenal een eerlijk makelaar.

Een belegger
uit midden Nederland

Een betrokken, vakkundige makelaar

Wij waren op zoek, op de onrustige huizenmarkt, naar een aankoopmakelaar in de buurt van Scherpenzeel en zijn op advies van een collega makelaar, Jillis Baggerman uit Bennekom, terechtgekomen bij Geijtenbeek & Boers makelaars. Dit was voor ons een perfect advies. Want we hebben daar kennis gemaakt met Barbara Boers. Een betrokken, vakkundige vrouw die voor ons op een prettige, doortastende, snelle manier ons huis heeft aangekocht, waar we heel blij mee zijn, super!!

Roel de Bruin

Jochem van den Berg

3 jaar geleden heb ik een woning via Erwin gekocht. Dit verliep toen al erg soepel en persoonlijk. Nu de woning weer verkocht moest worden heb ik geen moment getwijfeld om Erwin hiervoor in te schakelen. Al vanaf het eerste moment was er een klik. We hebben gedurende het verkoopproces uitvoerig contact gehad. Dit verliep vaak onder het motto u vraagt wij draaien wat als gevolg had dat je heel snel reactie en of antwoord had op een vraag. Dit begon vaak al ‘s ochtends vroeg en kon, als het heel spannend werd tot ‘s avonds laat door gaan. Het aller leukste aan het hele proces was dat ik zelf de stikker met verkocht op het te koop bord mocht plakken, dit was gevoelsmatig toch een mijlpaal en het voelde goed om dit zelf te mogen doen.
Ik zou Makelaardij Geijtenbeek zeker aanraden. De gedrevenheid en professionaliteit van Erwin werkt erg enthiaussasmerend, ook de persoonlijke gesprekken zijn aan te raden, al dan niet onder het genot van een bakje koffie, dit gaf mij een betrokken gevoel!.


Kennis van zaken

Wij hebben gekozen voor Geijtenbeek & Boers, omdat wij Erwin van eerdere bezichtigingen kennen en hij gelijk zeer betrokken was. Het snelle en makkelijke contact ervaren wij als erg prettig. Ze reageren altijd zeer snel en bij vragen is er altijd een mogelijkheid om te appen, te mailen, te bellen of komen ze even langs. De voornaamste reden waarom wij ze aan zouden raden is, dat Erwin kennis van zaken heeft. Hij nam ons het werk uit handen, maar gaf ons ook de ruimte en forceerde niet. Ons huis was zeer snel verkocht, dus dat gaf meteen een hoop rust!

Miriam en Jan-Pieter Terlouw

Droomhuis in Amersfoort

Mijn droomhuis in Amersfoort kwam te koop en omdat ik al meerdere malen achter het net gevist had heb ik mijn tante (oud makelaar) gebeld om advies. Zij gaf mij de naam van Erwin door en zo gezegd zo gedaan.

Erwin kent de markt erg goed, handelt snel en geeft eerlijk advies en uitleg (waar nodig) waardoor ik in deze bijzondere markt niet te veel heb betaald, Oh ja, het was nog gezellig ook!

Micky Fisser
uit leusden

Prachtig huis

In deze overspannen woningmarkt hebben we dankzij Erwin toch een prachtig huis kunnen krijgen in Amersfoort. Van A tot Z heeft Erwin ons begeleid. Hij denkt met alles mee en als je in het aankoopproces nog iemand nodig heb dan heeft hij altijd wel iemand in zijn netwerk die je kan helpen. Het zou maar zo kunnen dat als we willen verbouwen dat hij ineens een aantal goede aannemers kent 🙂 Maar goed zover zijn we nog niet.
Janneke en Elbert
de Vingehoedskruid 5 te Amersfoort

Verder kijken

Het huis wat wij nu gekocht hebben, hebben wij een paar jaar geleden verkocht. Wij zijn daarvoor een paar keer met Erwin op pad geweest en hebben daarom voor de verkoop van onze woning voor Erwin gekozen. Wij hebben veel ervaring met makelaars en het positieve bij Erwin is dat hij verder kijkt!


Leny van Voorst

Erwin was makelaar bij de woning die ik gekocht had, via die weg ben ik bij Makelaardij Geijtenbeek terecht gekomen. De communicatie verliep perfect. Zowel Erwin als Anne reageerde zeer snel. Ik zou Makelaardij Geijtenbeek zeker aanbevelen, Erwin is een zeer prettig mens die hart heeft voor zijn vak en voor mensen.


Uitstekend bijgestaan

Wij zijn bij de verkoop van onze woning uitstekend bijgestaan door Barbara Boers,  Geijtenbeek & Boers belooft een uitstekende combinatie te gaan worden!

Nel Kamp

Trotse sponsor van..