Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Albert Cuyplaan 5
Verkocht


€ 300.000,- k.k.

PRAKTISCH EN RUIM WONEN VOOR HET HELE GEZIN

Nu beschikbaar een praktische tussenwoning in een rustige, groene en ruim opgezette woonwijk (De Wielewaal) in de gemeente Woudenberg. U heeft voldoende parkeergelegenheid en naast een bescheiden voortuin een royale recent aangelegde en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het noorden. Er liggen diverse borders die een aantal terrassen accentueren en er staat ook een stenen berging voor de opslag van tuinspullen en eventuele fietsen.
De tuin is zowel vanuit de woning als vanaf de straat bereikbaar middels een voetpad

Binnen
U betreedt via een entreehal – met toilet, fonteintje en de meterkast – de woning.
Vanuit de hal kunt u naar een doorzon woonkamer met zowel voor als achter royale raampartijen die veel licht toelaten. U beschikt over een open, modern ingerichte keuken voorzien van diverse apparatuur zoals, gasfornuis, oven, vaatwasser, en plaats voor een losse koelkast en er is ook een aansluiting voor uw wasmachine. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin. De begane grond vloer heeft een laminaatvloer in lichte kleur.

1e verdieping
Een open trap in de woonkamer brengt u naar de eerste verdieping waar drie slaapkamers zijn. Aan de voorzijde is de ouderslaapkamer met veel lichtinval door een grote raampartij. De twee andere slaapkamers liggen aan de achterzijde en hebben naast veel licht ook draaikiepramen.
Aan de voorzijde bevindt zich ook een betegelde badkamer met douchevoorziening, een wastafel en een tweede toilet. Ook hier zijn aansluitingen voor het witgoed en heeft u plezier van een mechanische ventilatie.

2e (zolder)verdieping
Met gebruik van een vaste trap komt u op de ruime voorzolder van de tweede verdieping. Over de volledige breedte van de woning is aan de achterzijde een dakkapel. Hierdoor ontstaat een vierde grote slaapkamer, deze heeft aan de voorzijde ook een dakraam. Naast de opstelplaats van de Cv-ketel en het mechanische installatie voor het toilet, badkamer en keuken is er voldoende opbergruimte door de geplaatste schotten.

Samengevat.
Een praktische woning met voldoende ruimte voor het hele gezin. Een kijkje is zeker de moeite waard.

Bijzonderheden:

Bovengenoemde vraagprijs dient gezien te worden als vanaf biedprijs de vraagprijs bedraagt € 319.500,–
  • Tussenwoning
  • 160 m2
  • 109 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen