Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Crosestein 4141

3704 NS, Zeist

€ 450.000,- k.k.

GEZINSWONING IN EEN ROYAAL OPGEZETTE, GROENE WOONWIJK
De gemeente Zeist staat bekend als een groene gemeente. Het zal geen verrassing voor u zijn dat deze tussenwoning staat in een ruim opgezette woonwijk met plaats voor veel groenvoorzieningen en speelgelegenheden voor kinderen.
Dicht bij het gezellige Zeister centrum met alle noodzakelijke voorzieningen en ontspanningslocaties, winkels, horecagelegenheden en…..een bosrijke wandelomgeving.
Rond de woning is voldoende parkeergelegenheid en uw volledig betegelde achtertuin is dus zeer onderhoudsvriendelijk. Er staat een stenen berging, voorzien van elektra en omdat er een eigen achterom is, zal het stallen van de fietsen geen probleem zijn.

Bovengenoemde prijs dient gezien te worden als vanaf biedprijs.

Begane grond
De entreehal biedt toegang naar de woonkamer, welke gelegen is aan de voorzijde van de woning. De pvc-vloer is in een grijze tegelvorm en 2 jaar geleden gelegd. Tegelijkertijd werd een nieuwe keuken geplaatst. Er is diverse keukenapparatuur en u heeft voldoende opbergmogelijkheden. Er staat een los aanrechtblok waaraan een eettafel is bevestigd van composiet.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een moderne toiletruimte met recentelijk geplaatst (hang)toilet. Deze ruimte is voorzien van een afzuigsysteem. In de woonkamer is de trapopgang naar de bovenverdiepingen fraai afgeschermd door een karakteristieke houten schuifdeur.

1e verdieping
Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee zeer ruim. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde is de derde ruime slaapkamer. De in 2021 geïnstalleerde nieuwe badkamer heeft een inloopdouche met stort-douche, een tweede (hang)toilet, een design radiator en een royale wastafel met meubel, tevens voorzien van een afzuigsysteem. Een kantelraampje zorgt voor (extra) ventilatie.

2e (zolder)verdieping
Op de zolderverdieping beschikt u over een vierde slaapkamer met dakkapel. Daar zijn ook de witgoedaansluitingen en staat de Cv-ketel. Er is tenslotte voldoende berg- en opslagruimte.

Bijzonderheden:
oplevering augustus 2022

Samengevat
Deze zeer goed onderhouden gezinswoning in een bosrijke omgeving is een bezichtiging zeker waard. Maak nu een afspraak
  • Tussenwoning
  • 123 m2
  • 115 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen