Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

De Kolk 30

3931 WN, Woudenberg

€ 350.000,- k.k.

FRAAI GELEGEN HOEKWONING MET RUIM DAKTERRAS

Wij bieden u aan: een bijzonder ontworpen hoekwoning in een open, groene woonwijk in de gemeente Woudenberg. U woont en leeft op de eerste bovenverdieping, slaapt op ‘de begane grond’ en bezit een ruim, geïntegreerd dakterras op de tweede bovenverdieping.
Aan de voorzijde heeft u een royale, onderhoudsvrije tuin van circa 75 m2.

Begane grond
De entreehal geeft toegang tot een ruime ouderslaapkamer en een tweede slaapkamer die beide op het oosten zijn gericht, wat extra koelte geeft op warme zomerdagen. Uw modern ingerichte badkamer bevindt zich ook op dit niveau en is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een toilet. Tevens zijn hier de witgoedaansluitingen.
Via een aparte entree deur aan de zijkant van de woning, heeft u toegang tot de inpandige berging.

1e verdieping
Het woon-leefgedeelte op de eerste verdieping omvat een woonkamer met zeer veel lichtinval en een loggia welke bereikbaar is via de keuken. Deze is open en modern ingericht met diverse keukenapparatuur zoals een inbouwkoelkast, een gasfornuis, een combi-oven en een vaatwasmachine. U bereidt de maaltijden op een natuurstenenaanrechtblad. Op deze verdieping bevindt zich ook een recent vernieuwde toiletruimte.

2e verdieping met dakterras
Op de bovenste, tweede verdieping is nog een recent gerealiseerde extra slaap- of werkkamer gesitueerd en staat de Cv-ketel (2012) met een warmte-terugwin-systeem. Er is voldoende extra bergruimte voor opslag. Vanuit deze etage heeft u ook toegang op het fraai en royale dakterras met vrij uitzicht op de omliggende weilanden en de woonwijk.

Samengevat
U betrekt een origineel ontworpen en goed onderhouden hoekwoning in een aantrekkelijke, groene woonwijk met aandacht voor zuinig energieverbruik. Tijd om een bezichtiging aan te vragen!
  • Hoekwoning
  • 127 m2
  • 112 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen