Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

De Nort 1-B

3931 NE, Woudenberg

€ 975,- per maand

Op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein Parallelweg te Woudenberg fraaie turn-key kantoorruimte (onderhuur). Het kantoor ligt aan de hoofdweg “De Nort” met prima ontsluiting naar de provinciale weg N224. Met 4 eigen parkeerplaatsen welke bij de huur zijn inbegrepen.

Indeling:
Begane grond: Fraaie betegelde entree/hal met trapopgang, garderobenis, trapkast, toiletruimte en pantry met koelkast. Op de begane grond een kantoorruimte van 27.5m2. Trap naar ..
de 1e verdieping met 2 royale kantoorruimtes van resp. 22m2 en 17 m2

Voorzieningen:
Vloerbedekking , binnenzonwering, kabelgoten met netwerkaansluitingen, wandcontactdozen en airco in kantoorruimten. Eigen energie- en internetaansluiting (glasvezel). Systeemplafonds met TL-verlichting. Het is mogelijk het aanwezige kantoormeubilair mee te huren.
Aanvaarding in overleg.

Huurcondities:
Huur € 975 ex BTW per maand vooruit;

Huurperioden: nader overeen te komen, doch minimaal één jaar;

Opzegtermijn: afhankelijk van huurperiode, doch minimaal 6 maanden voor het einde van een huurperiode;

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks op 1 januari, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden geïndexeerd op basis van consumenten prijs indexcijfer CPI Alle Huishoudens (2006=100)

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom te storten ter grootte van 2 maanden huur.

Energiekosten: Huurder wordt rechtstreeks contractant bij door hem te bepalen nutsbedrijven. Deze kosten zijn derhalve niet in de huurprijs begrepen;

BTW: uitgangspunt is een met BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet BTW plichtig is, wordt een zodanige opslag op de huur gelegd, waardoor de verhuurder volledig wordt gecompenseerd door het door hem te lijden financiële nadeel.

De huurovereenkomst wordt schriftelijk vastgelegd volgens het ROZ model “Huurovereenkomst Kantoorruimte en overige bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de daarbijbehorende algemene bepalingen.

Wij nodigen u graag uit voor een geheel vrijblijvende bezichtiging van deze superlocatie.


Bekijk meer woningen