Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Dorpsstraat 32-G

3931 EH, Woudenberg

€ 400.000,- k.k.

COMFORTABEL WONEN MIDDEN IN HET DORP

Wat te denken van een royaal driekamerappartement in het hart van de gemeente Woudenberg? Het kan nu.

In een modern appartementencomplex wordt op de tweede verdieping, dit appartement te koop aangeboden. U woont direct boven het actieve dorpsleven en uiteraard op loopafstand van alle openbare voorzieningen en het gevarieerde winkelcentrum en het Beaufort Park.

Als extra beschikt u op de begane grond over een ruime, hoge garage (ook voor opslag!) met elektra en een elektrische roldeur.
In de centrale hal van het appartementencomplex bevinden zich het trappenhuis en een liftvoorziening.

In het appartement
Ruime hal die toegang geeft tot inpandige berging met witgoedaansluitingen, mechanische ventilatie en CV ketel. In deze hal vindt u verder een toiletruimte en de masterbedroom, deze heeft voldoende ruimte voor een kastenwand.
Aan het einde van de hal is de badkamer deze is ingericht met een ligbad met douchevoorziening en een wastafel. De afmeting van de badkamer is groot genoeg voor een andere indeling.

Aan de zijde van de Dorpstraat is een royale woonkamer met veel lichtinval en een Frans balkon. Een tweede balkon treft u aan de kant van de winkelstraat. De halfopen keuken is in een L-opstelling en heeft voldoende opberg- en kastruimte. Vanuit de woonkamer is de ruime slaapkamer bereikbaar.

Algemene informatie
De maandelijkse servicekosten bedragen € 123,– voor de woning en
€ 77,– voor de garage/berging.
Woonoppervlakte: 111 m2.

Samengevat
Een praktisch ingedeeld appartement met een garage in het hart van het levendige dorp Woudenberg. Laat u verrassen tijdens een bezichtiging.
  • 111 m2
  • 2 slaapkamers


Bekijk meer woningen