Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Frans Halslaan 22
Verkocht onder voorbehoud


€ 295.000,- k.k.

Slapen en douchen op de begane grond? Kan ook!

Heel uniek. U aangeboden een echt goed onderhouden ‘middenwoning’ in de gemeente Woudenberg. U komt te wonen in een huis met een verrassende en creatieve indeling.
Gelegen in een ‘verkeersluwe’ woonwijk met veel groen, heeft de woning zelf een praktisch aangelegde voor- en achtertuin. In de achtertuin staat een heerlijke veranda voor extra genieten.

Binnen
Na binnenkomst in een entreehal, waarin een toilet en de trapopgang naar een bovenverdieping, wordt u meteen verrast door de daar achter gelegen slaapkamer (aan de voorzijde van de woning ) en de aansluitende badkamer met een inloop douche en een wastafelmeubel.
En dan de woonkamer. Gericht op de tuin en toegankelijk middels een praktische deur, zodat u vanuit de woonkamer direct op een terras in de tuin komt.
Door de hoge wanden in de woonkamer was het mogelijk om een extra vide te realiseren, hetgeen een sfeer van ruimte en licht brengt. Op de vide die bereikbaar is via de vaste trap in de hal, zijn extra inbouwkasten geplaatst.

Uw keuken ligt aan de voorzijde van de woning, heeft een rechte opstelling en biedt u diverse inbouwapparatuur.

Boven
Via de vaste trap in de hal komt u op de bovenverdieping waarin zich twee slaapkamers bevinden en de genoemde vide met de inbouw bergkasten

Samenvatting
Een woning die met gevoel voor originaliteit is ingedeeld. Zeker de moeite waard om een avontuurlijke bezichtiging aan te vragen.
  • Tussenwoning
  • 166 m2
  • 88 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen