Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Geeresteinselaan 20-a

3931 JC, Woudenberg

€ 265.000,- k.k.

WONEN IN HARTJE DORP, 2-ONDER-1-KAP MET VEEL RUIMTE

In de dorpskern van de gemeente Woudenberg, gelegen aan een verkeersluwe ventweg, is de helft van een 2-onder-1-kapwoning beschikbaar. Deze woning is uitermate geschikt voor een handige klusser!

U heeft een groene (voor een deel bestrate) voortuin en een diepe achtertuin. Aan het einde van de oprit staat een losse garage met vliering.

Binnen
De entreehal met de trapopgang naar de twee bovenverdiepingen heeft een toiletvoorziening, toegang tot de kelder en toegang tot een doorzonwoonkamer en de gesloten, eenvoudige keuken aan de achterzijde van de woning.

De woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een eikenhouten vloer. De keuken is eenvoudig van opzet en heeft aansluitingen voor het witgoed.

1e verdieping
Een vaste trap brengt u naar de eerste verdieping waarop een ruime overloop toegang geeft tot twee slaapkamers (met een derde slaapkamer mogelijk) en de badkamer met een eenvoudige wastafel en douchehoek.
De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning heeft een ingebouwde kast ( onder de trap) evenals de slaapkamer aan de achterzijde.

2e (zolder)verdieping
Via een houten trap komt u op de tweede verdieping. Daar geeft een dakkapel de mogelijkheid voor een extra slaap – of werkkamer en beschikt u verder over veel bergruimte.

Samengevat
Een 2-onder-1-kap woning op een groot perceel midden in het dorp Woudenberg. De woning dient volledig gemoderniseerd te worden en is daarmee ideaal voor diegene die graag de mogelijkheid heeft eigen wensen te realiseren. Kijken is zeker de moeite waard.
  • Twee-onder-een-kap-woning
  • 280 m2
  • 95 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen