Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Het Wencum 3

3931 CT, Woudenberg

€ 425.000,- k.k.

EEN GOED ONDERHOUDEN WONING OM ZO IN TE KUNNEN.

Voor u beschikbaar: een zeer goede, professioneel onderhouden en afgewerkte 2-onder-1-kap woning in een verkeersluwe, met veel groen ontwikkelde woonwijk in de gemeente Woudenberg.
U komt te wonen op een speelse locatie met vrij uitzicht op een brede groenstrook en beschikt over een flinke oprit + carport met beschut parkeren onder een lichtkoepel.
De carport loopt harmonisch over in een te verwarmen garage. Aan de achterzijde van deze garage bevindt zich een sfeervol tuinhuisje voorzien van plavuizen en buitengewoon geschikt als bergplaats voor tuingereedschap fietsen met elektra
De voortuin is onderhoudsvriendelijk en goed verzorgd, terwijl de achtertuin (op het zuiden) volledig is bestraat met natuurtegels.

Begane grond binnen
In de entreehal bevindt zich een toilet, inclusief wastafeltje en extra raampje voor lichtinval en frisse lucht. Vanuit de hal komt u in een woonkamer met veel lichtinval door de erker aan de voorzijde van de woning. De ruimte is keurig afgewerkt met gestuukte wanden, een antraciet getinte PVC-vloer voorzien van vloerverwarming en een gashaard. Alle ramen zijn voorzien van screens.

Een stenen boog is de afscheiding tussen de woonkamer en een zeer moderne keuken, welke slechts enkele jaren geleden is gerenoveerd en voorzien van een up to date Bosch oven combinatie, een Miele koffiezetapparaat, een vaatwasser en een inbouwkoelkast.
Vanuit de keuken kunt u naar uw achtertuin, de schutting is deels opgemetseld met hardhouten schuttingdelen.

1e verdieping
Een vaste, gestoffeerde trap brengt u op de overloop (met een inbouw kledingkast) van de eerste verdieping van waaruit u drie slaapkamers (met kunststof kozijnen), kunt bereiken. De eerste slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een grote raampartij. Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer gesitueerd. Deze heeft een flinke kastenwand en een draai-kiepdeur naar een klein balkon.
De derde, kleine slaapkamer ligt ook aan de achterzijde op deze verdieping.
Tenslotte is daar ook de badkamer met een inloopdouche met diverse straalfuncties. Een extra draai-kiepraampje zorgt voor een regelbare luchtcirculatie.

2e (zolder) verdieping
Een vaste, ook gestoffeerde, trap leidt naar een zolderverdieping waarop zich een HR Cv-ketel is. Er zijn op deze verdieping nog 2 slaapkamers gerealiseerd onder een kunststof dakkapel. Eén ruime kamer waarin met schotten veel bergruimte is gecreëerd en een kleinere kamer.
Bijzonderheden:

– De begane grond voorzien van screens, waarvan de screen in de erker elektrisch is.
– Alle slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde rolluiken en draai-kiepramen.
  • Twee-onder-een-kap-woning
  • 213 m2
  • 114 m2
  • 5 slaapkamers


Bekijk meer woningen