Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Hoefblad 35

3931 WJ, Woudenberg

€ 425.000,- k.k.

PRAKTISCHE HOEKWONING IN FIJNE GROENE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK

Een hoekwoning in een groene, modern ontwikkelde en verkeersluwe woonwijk in de gemeente Woudenberg. Een aantrekkelijk en veilige omgeving voor kinderen. Er zijn uiteraard veel speeltuintjes verspreid door de wijk. U heeft een eigen oprit voor meerdere auto’s en een garage voorzien van water en elektra. De voortuin is ruim opgezet, goed onderhouden en is afgeschermd door een haag en biedt veel privacy. De raampartijen zijn voorzien van dubbelglas en hebben hard houten kozijnen. Uw achtertuin ligt op het zuidoosten en biedt veel zon.

Binnen
Via de entreehal met toiletruimte, trapopgang en toegang tot de garage komt u in een mooi afgewerkte woonkamer met gestuukte wanden en een Frans eikenhouten vloer. Openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin. De fraaie en ruime woonkeuken ligt aan de voorzijde van de woning, is verbonden met de woonkamer en voorzien van een divers pakket keukenapparatuur zoals: een koel/vries combinatie, een oven en een vaatwasser. Er staat een magnetron en u kokkerelt op gas.

1e verdieping
Met een vaste trap komt u op de 1e bovenverdieping waar drie slaapkamers zijn gesitueerd.
De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft veel lichtinval door de grote raampartij. De twee andere ruime slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en hebben ook veel lichtinval door de royale raampartijen. Op de vloer ligt wit laminaat.
Aan de voorzijde ligt ook de badkamer met een ligbad, twee losse wastafels, een douchevoorziening, een toilet met twee ventilatieraampjes.

2e (zolder)verdieping
Via een vaste rap bereikt u een ruime voorzolder waar de CV- ketel is geplaatst, alsmede een wasmachine en een droger. Er is een lucht WTW ventilatiesysteem geïnstalleerd en er is voldoende ruimte om spullen, die u niet direct voorhanden wilt hebben, kunt opbergen.
Op deze verdieping is een vierde kamer beschikbaar die als slaap- of als werkkamer kan worden gebruikt. Het licht komt door een fors dakraam en er zijn schotten geplaatst waarachter extra bergruimte is gecreëerd. Tenslotte is er nog een kleine vliering waarop ook spullen kunnen worden opgeslagen.

Samengevat
Een praktisch ingerichte woning met verrassend veel bergruimte veel lichtinval in alle kamers. Tijd om een kijkje te nemen.
  • Hoekwoning
  • 269 m2
  • 135 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen