Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Hoefblad 37

3931 WJ, Woudenberg

€ 495.000,- k.k.

NU BESCHIKBAAR: EEN PRAKTISCHE VRIJSTAANDE WONING OP GOEDE LOCATIE

Een vrijstaande woning, waarbij de garage is geschakeld met de garage van de buurwoning.
In deze groene, rustige en kinderrijke buurt, waarin veel speeltuintjes zijn aangelegd, heeft deze woning een royale oprit voor meerdere auto’s en een fraaie, deze zomer aangelegde voortuin, die voor een deel is bestraat en is afgeschermd door een haag.
De voortuin is verbonden met de achtertuin door een ‘half’ achterom. De tuin gelegen op het zuidoosten, is deskundig en origineel aangelegd en heeft weinig onderhoud nodig. De woning heeft een mooie ligging ten opzichte van de omliggende woningen, zodat er vrij uitzicht is aan voor en achterzijde.

Binnen
De entreehal heeft antraciet getinte, grote plavuizen, een toiletvoorziening met wasbakje en de meterkast. De hal heeft ook een toegang tot de garage, welke is voorzien van elektra.
Vanuit de entreehal komt u in een keurig afgewerkte woonkamer, welke naar achteren doorloopt. Aan de voorzijde van de woning ligt een woonkeuken die voorzien is van een inbouwkoelkast, een vaatwasser en een combi-oven. Ook hier liggen de antraciet getinte plavuizen van de entreehal.

Deze woonkeuken loopt over in de woonkamer, waar een fraaie eikenhouten vloer ligt. De fijne gashaard creëert een warme sfeer en openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin. Alle wanden zijn gestuukt.

1e verdieping
Op deze verdieping treft u drie slaapkamers. De ouderslaapkamer ligt samen met de badkamer aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde bevinden zich twee ruime en lichte slaapkamers door de aanwezigheid van grote raampartijen.
De badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche met glazen deur, een wastafel en een tweede toilet. Er zijn speciale ventilatieraampjes voor een goede luchtcirculatie. Over de gehele verdieping ligt kersenhout laminaat.

2e (zolder)verdieping
Een vaste trap brengt u op de bovenste zolderverdieping. Deze is zeer ruim en er kunnen gemakkelijk 2 extra slaapkamers gecreëerd worden. De witgoedaansluitingen zijn daar beschikbaar en er staat ook een Nefit Cv-ketel. Er is een lucht WTW ventilatiesysteem en er zijn schotten geplaatst voor het creëren van extra opbergruimte. Ook is daar een groot dakraam voor royale lichtinval.
Tenslotte is er een bescheiden vliering voor extra opslag van spullen die u niet direct nodig heeft.

Samengevat
Een degelijke, moderne woning met oog voor praktische indeling en fijn voor de kinderen.
U kunt zelf een kijkje nemen en u overtuigen.
  • Vrijstaande woning
  • 269 m2
  • 135 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen