Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Iepenlaan

1406 PV, Bussum

€ 687.500,- v.o.n.

Twee onder één kapvilla’s

Gesitueerd op een bijzonder mooie plek in het centrum van Bussum. Deze schitterende woonlocatie ligt in de bekende wijk “Het Spiegel” gelegen aan de Iepenlaan, de mooiste en meest groene woonomgeving van Bussum.

Een zeer exclusief woningbouwproject van ongekende allure.

Na een lange voorbereiding is het zover. De villa’s van ‘t Spieghel anno 2020 zijn in verkoop.

De twee onder één kapvilla’s VILLA’S hebben een woonoppervlak van circa 140 m² ;
de koopsommen variëren van circa € 687.500,– tot circa 762.500,– V.O.N.
De ontwikkeling gaat uit van de realisatie van 6 royale twee onder één kapvilla’s. De woningen worden verwarmd middels een systeem met luchtwarmte en vloerverwarming (gasloos).

INTERESSE?
De verkoopbrochure met de prijslijst ligt voor u klaar. U kunt zich nu inschrijven op één van de villa’s van uw voorkeur!

De getoonde impressies zijn slechts om u een indruk te geven van het beoogde eindresultaat. Hieraan mogen geen rechten worden ontleend. Prijzen en oppervlaktes zijn indicatief en mogelijk onderhevig aan verandering.

DE LOCATIE
Bussum staat in de top 10 van beste Nederlandse woonplaatsen.

Vanwege de centrale ligging is Bussum heel goed bereikbaar. Met 2 treinstations en dankzij de ligging aan de A1 is Bussum zeer goed verbonden met de grote steden (Amsterdam, Utrecht, Almere en Hilversum). Heel Nederland ligt aan uw voeten!

In het centrum heerst er een gezellige sfeer waar het heerlijk toeven is. Vanaf het station bent u binnen enkele minuten in het centrum waar vele gezellige restaurantjes en winkels te vinden zijn. In het centrum is er elke donderdag een sfeervolle markt. Ook kunt u op de Bussumerheide een heerlijke wandeling maken in een prachtig gebied dat in de IJstijd gevormd is en ligt het oerbos Bantam op wandelafstand.

In de omgeving zijn er vele mogelijkheden om sporten te beoefenen, zoals: hockey (2 clubs), tennis ( 2 clubs) en voetbal (3 clubs) en zijn er legio sportscholen met een diversiteit aan sportmogelijkheden. Ook zijn er diverse voorzieningen, zoals een openbaar zwembad, speeltuinen, kinderboerderij en hertenkamp en zijn er op korte afstand goede watersportmogelijkheden.

De buurt Het Spiegel is zeer kindvriendelijk vanwege de ruimte en de vele speelmogelijkheden.
Voor wat betreft schoolopleidingen zijn er in Bussum/Naarden meerdere goed bereikbare basisscholen en 3 hoog aangeschreven middelbare scholen/voortgezet onderwijs.

Interesse? Neem contact op met Schuitema Makelaars 035-624 0651
  • 140 m2
  • slaapkamers


Bekijk meer woningen