Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

John F. Kennedylaan 127
Verkocht


€ 349.000,- k.k.

FIJNE, GOED ONDERHOUDEN GEZINSWONING

Aan de John F. Kennedylaan in de landelijke gemeente Woudenberg staat een huis dat wij willen karakteriseren als een heerlijke (gezins)woning. Aan de voorzijde is een gemeentelijke vrije ruimte gecreëerd voor een speeltuintje met klim-apparatuur die uw kinderen onmiddellijk zullen innemen als ‘van ons’ . Voor de ouders: er is voldoende parkeerplaats op deze groene locatie.

De tussenwoning heeft een uitgebouwde erker die veel licht toelaat en is zeer goed onderhouden en luxe afgewerkt. Voor wij naar binnen gaan: U krijgt een praktisch ingerichte achtertuin met een gestuukte berging met fraaie puntkap welke over de gehele breedte van de achtertuin is gebouwd, voorzien van dubbele deuren. Ook heeft uw woning een speciaal aangebouwde veranda met lichtkoepels voor warme zomermaanden en een volle maan.
Tenslotte heeft u daar ook een eigen achterom

Binnen
U komt binnen in een entreehal met een toiletruimte, de meterkast en de toegang tot de woonkamer welk praktisch en licht van toon is ingericht. Een centraal geplaatste gashaard zorgt voor sfeer in zowel het woon- als het eetgedeelte.
Er is een halfopen keuken in L vormige opstelling met een betonnen aanrechtblad, diverse inbouwapparatuur en een fraai zilverkleurig Boretti-fornuis: klaar voor veel kookplezier.
Er is ook een bijkeuken met een fraaie inbouwkast, een lichtkoepel en vloerverwarming.
Daar is ook een toegang tot de achtertuin.

Boven
Op de 1e verdieping liggen drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer een balkon heeft. Op de overloop naar de kamers heeft u 3 vaste inbouwkasten en de toegang tot een badkamer met douchecabine, een tweede toilet en een wastafelmeubel.

Via een vaste trap komt u op een (dit jaar!) verbouwde zolder met een kunststof dakkapel, een royale kastenwand en een afgetimmerde bergruimte. Er staat een speciale kast voor de witgoed aansluitingen.

Detail
Alle wanden zijn glad gestuukt.

Samengevat: Een fijne gezinswoning waar u zo in kunt stappen. Een kijkafspraak is de moeite waard.
  • Tussenwoning
  • 180 m2
  • 136 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen