Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

John F. Kennedylaan 138

3931 XM, Woudenberg

€ 519.000,- k.k.

VERRASSENDE VRIJSTAANDE WONING IN ‘T GROEN
Voor u beschikbaar: vrijstaande woning met royale tuin rondom het huis, met veel gevarieerde planten, die harmonisch passen bij het vele gemeentelijk aangelegde groen in de woonwijk. U heeft vrij uitzicht waarheen u ook wilt kijken. In de tuin is een apart tuinhuis.

Binnen
Een royale entreehal is voorzien van een toilet en de trapopgang naar de bovenverdieping.
Vanuit de entree komt u in een L-vormige woonkamer met veel ramen en dus een overvloed aan lichtinval.
Aansluitend is een dichte keuken in L-vormige opstelling met een ruim aanbod aan inbouwapparatuur. Daar is ook de toegang tot een bijkeuken met de witgoedaansluitingen en een deur naar een berging met een garagedeur.

Verrassend zijn de twee slaapkamers en een badkamer met bad/douche combinatie, een tweede toilet en een wastafelmeubel op de begane grond. Een van de slaapkamers heeft een handige inbouwkast.

Boven
Via een vaste trap komt u op de overloop van de bovenverdieping en heeft u toegang tot nog twee slaapkamers die beide zijn voorzien van zijramen. Ook treft u daar een toiletruimte en twee inpandige bergingen waarvan in een de cv ketel opstelplaats heeft.

Samengevat
Een ruime woning met verrassende accenten, zoals de groene locatie en de slaap- en sanitair-gelegenheden beneden. De moeite waard om gezien te worden.
  • Vrijstaande woning
  • 565 m2
  • 137 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen