Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Karel Doormanlaan 18
Verkocht


€ 325.000,- k.k.

EEN PRIMA WONING VOOR HET HELE GEZIN
Let op! Bovengenoemde prijs dient gezien te worden als vanaf biedprijs, de vraagprijs is €349.500,–.
U aangeboden: de helft van een twee-onder-één-kap woning in de landelijke gemeente Woudenberg. Een prima gezinswoning op een groene locatie in een verkeersluwe straat met maar liefst vijf slaapkamers.
Uw toekomstige pand is traditioneel van bouw en inrichting, maar de huidige bewoners hebben wel een paar accenten achtergelaten: namelijk een uitgebouwde keuken, een recentelijk – 2019 – verbouwde badkamer en (ook handig als u geen uitgesproken groene vingers heeft) een fijne, onderhoudsvriendelijke tuin.

Voor wij binnen een kijkje gaan nemen, maken wij u attent op de ruime oprit voor meerdere auto’s, een garage en een veranda met zicht op de tuin.

Binnen
U komt binnen via een entreehal met een toiletvoorziening, de meterkast en de trapopgang naar twee bovenverdiepingen. De kozijnen op de begane grond zijn van kunststof voorzien van HR-plus glas.

De woonkamer heeft een Z-vorm, hetgeen betekent dat er aan de voorzijde een op de straat gerichte zitgedeelte is en een ‘achterkamer’ met voldoende ruimte voor een grote eettafel.
Uw L-vormige keuken is halfopen en beschikt over diverse apparatuur. De toegang tot het terras en de achtertuin is ook in de keuken gesitueerd.

1e Verdieping
Via de vaste trap komt u op de 1e verdieping waarin drie slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Op deze verdieping heeft u ook de badkamer met een inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel. Detail: in de badkamer zijn ook de witgoedaansluitingen

2e Verdieping
Een vaste trap brengt u naar de 2e verdieping waarin twee slaapkamers beschikbaar zijn, alsmede een afgetimmerde bergruimte, waarin de opstelplaats voor de Cv-ketel.

Samengevat: Een prima gezinswoning, waarin alles beschikbaar is voor efficiënt woongenot. Een bezichtiging zal u overtuigen.
  • Twee-onder-een-kap-woning
  • 195 m2
  • 129 m2
  • 5 slaapkamers


Bekijk meer woningen