Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Kastanjelaan 87
Verkocht onder voorbehoud


€ 325.000,- k.k.

WONEN IN EEN MODERN TOPAPPARTEMENT IN EEN LANDELIJKE WOONWIJK

De nog jonge wijk ’t Groenewoud is opgezet voor jonge gezinnen die graag in veel groen willen wonen en oog hebben voor energiebewuste maatregelen, zoals het toepassen van warmtepompen, gunstige energie-labels en eigentijdse efficiënte bouwoplossingen.
Het appartement dat voor u beschikbaar is, bevindt zich in een speciaal complex dat aandacht heeft voor comfort en bestaat uit drie lagen, hierin is te koop een ‘penthouse’ met zicht – vanuit uw balkon – op het groene buitengebied.

Algemeen
Er is bij het complex voldoende parkeergelegenheid en indien gewenst kunt u met de lift naar het appartement. Er is veel ruimte en lichtinval, u beschikt over een energievoordelige warmtepomp (energielabel A en vloerverwarming).
Een aparte berging (box) is praktisch voor stallen van fietsen en bijvoorbeeld tuinstoelen.
Een centrale hal met intercom en brievenbussen, verbindt alle appartementen.

Binnen
Uw appartement heeft een eigen entree met toiletruimte met wasbakje, alsmede de meterkast en veel extra bergruimte.
De ruime woonkamer is gecombineerd met de (woon) keuken en heeft veel lichtinval door de rondom aangebrachte glazen wanden. De moderne L-vormige moderne keuken ( circa 3 jaar jong) beschikt over een inbouwkoel- en vriescombinatie, een oven, een inductie kookplaat en een vaatwasser. Vanuit de woonkamer kunt u naar uw balkon met uitzicht op de weilanden.

Slaapkamers
In het appartement zijn twee ruime slaapkamers. Een ouderslaapkamer en een wat kleinere slaapkamer. De badkamer is prima ingedeeld en voorzien van een inloopdouche, een tweede toilet, een wastafelmeubel en een designradiator.
Er is ook een inpandige berging gesitueerd met voldoende ruimte voor uw wasmachine en droger. Ook de warmtepomp is hier opgesteld.
Bovendien is er nog extra ruimte voor bijvoorbeeld de boodschappen, de stofzuiger en schoonmaakspullen.
Het appartement is volledig voorzien van een lichte laminaat vloer.

Samengevat
Ga kijken in een modern en eigentijds ontworpen appartement in een jonge, veilige en ruim opgezette woonomgeving in een appartementengebouw voor ‘jong en oud’
  • 98 m2
  • 2 slaapkamers


Bekijk meer woningen