Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Katoenstraat 0-ong

5705 BA, Helmond

€ 254.000,- v.o.n.

Welkom bij PuurHelmond!

Met gepaste trots presenteren we plan PuurHelmond. Op Suytkade, omarmd door de Aa, ontwikkelt de combinatie Nedersticht en Zuidvast Projecten twaalf hippe en duurzame woningen met tuin. Deze woningen gaan binnenkort in verkoop! Heb je interesse, klik hieronder op de link naar de website van PuurHelmond. Schrijf je in en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

PuurHelmond is een mooie ontwikkeling van twaalf moderne woningen met een frisse uitstraling. Helder door de grote ramen met een mooie lichtinval. Fris in de strakke vormgeving en de mooie details. Puur omdat de woningen ‘lekker’ dicht bij de Cacaofabriek liggen. Met een woonoppervlak van ca. 77 m2 zijn de woningen bij uitstek geschikt voor kleine(re) huishoudens. Uiteraard zijn alle woningen gasloos.

De aanleg van de Zuid-Willemsvaart zorgde begin 1800 voor een enorme impuls aan de industriële ontwikkeling van Helmond. Zo vestigden zich de fabrieken van Vlisco en Carp in Helmond. Op Suytkade zelf stonden De Nederlandse Cacaofabriek en de textielfabrieken van Hatéma. Anno nu wordt Suytkade getransformeerd naar een aantrekkelijke woonbuurt en de straatnamen houden de herinneringen levend.

De mooie huizen van PuurHelmond staan in een vernieuwde wijk waar de afgelopen jaren veel woningen zijn gebouwd. De dagelijkse boodschappen doe je om de hoek, het centrum en het treinstation zijn op loopafstand van PuurHelmond. De gemeente zorgt voor een aantrekkelijke groene invulling rondom het plan. Neem je picknickmand mee en ga lekker chillen aan de Aa.
  • Tussenwoning
  • 103 m2
  • 77 m2
  • 2 slaapkamers


Bekijk meer woningen