Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Kersentuin 60

3931 SR, Woudenberg

€ 350.000,- k.k.

In appartementencomplex de Orangerie in de gemeente Woudenberg is een royaal bemeten hoekappartement beschikbaar gekomen van ca 104 m2.
U woont op de eerste verdieping met een schitterend en vrij uitzicht over een weids landschap met uitgestrekte groene weilanden.

Binnen
Op de begane grond van het complex wordt u ontvangen in een centrale ontmoetingsruimte met tal van zitjes, zodat u op ontspannen wijze contact kunt maken met
andere bewoners van de appartementen en ook bezoek op een prettige manier welkom kunt heten. Deze ruimte heeft ook een verbinding met een ruim buitenterras.

Indeling appartement
Het appartement heeft een eigen entreehal met een toegang tot de eerste slaapkamer, de toiletruimte, de meterkast en een praktische bergruimte met de aansluitingen voor het witgoed.
Vervolgens komt u in een tweede slaapkamer die verbonden is met een eenvoudige, praktische badkamer met een douchegelegenheid en een wastafel.
Aan het eind van de hal komt u in de woonkamer. Door de grote ramen heeft u rondom vrij uitzicht en uiteraard veel lichtinval. Aan de woonkamer grenst een extra kamer die u naar eigen keuze kunt inrichten als een extra slaap- of werkkamer. Het appartement is voorzien van vloerverwarming.

Extra Informatie
In de directe omgeving ligt een kleinschalige locatie die ouderen de mogelijkheid biedt voor wonen, zorg en welzijn. Het wooncomplex trekt veel bezoekers door het aanbieden van een divers activiteitenprogramma voor senioren.

Samengevat
Maak kennis met De Orangerie en laat u rondleiden in uw toekomstige appartement.
  • 103 m2
  • 2 slaapkamers


Bekijk meer woningen