Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Kornoelje 69
Verkocht onder voorbehoud


€ 375.000,- k.k.

UITERMATE GOED ONDERHOUDEN HOEKWONING VOOR HET HELE GEZIN

Een zeer goed gerenoveerde en gemoderniseerde eigentijdse hoekwoning wacht op bewoning. In 2019/2020 is de gehele eerste verdieping gemoderniseerd, inclusief badkamer. Het schilderwerk, en diverse andere onderhoudswerkzaamheden zijn in 2019 / 2020 uitgevoerd. De woning is gelegen aan een autovrije straat met aan de voorzijde de entree met daarnaast een ruime parkeerplaats en speeltuin. De royale achtertuin met achterom strekt zich uit naar een verkeersluwe straat. Heeft u schoolgaande kinderen, dan staat de basisschool op loopafstand. Ook kunt u te voet boodschappen doen in de diverse winkelcentra in de nabije omgeving. Er is voldoende speelgelegenheid in de buurt (skatepark), een voetbalveldje en diverse speeltuintjes. Tenslotte zijn de uitvalswegen naar Utrecht en Amersfoort vlakbij en zijn er fijne wandelgebieden, zoals het Valleikanaal en Den Treek.

Begane grond
De uitgebouwde entreehal heeft een moderne toiletruimte en ligt naast de woonkeuken. Deze woonkeuken is door de verbouwing van de hal veel groter geworden. Waardoor er in de woonkamer veel ruimte is gecreëerd en er een kookeiland kon worden geplaatst. Verder wordt de keuken compleet gemaakt door een kastenwand met veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur. Het speciale marmeren aanrechtblad op het kookeiland geeft een bijzonder accent aan uw keuken. Een grote raampartij biedt u uitzicht op een fraai aangelegde, ruime voortuin met veel groenvoorzieningen.

De woonkamer
De woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. Er staat een houtkachel en via de schuifpui kunt u naar een fraai ontworpen achtertuin op het zuiden. Op de begane grond ligt een mooie eikenhouten vloer.

1e verdieping
De overloop op geeft toegang tot twee slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer oorspronkelijk uit twee slaapkamers bestond. Deze ouderslaapkamer heeft een ruime inbouwkast.
De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met een spatscherm, design radiator, wastafelmeubel en een tweede toilet.
Over de gehele verdieping ligt laminaat.

2e (zolder)verdieping
Met een vaste trap komt u op de bovenste (zolder)verdieping. Op de voorzolder staat de Cv-ketel en heeft u de witgoedaansluitingen.
Er is een derde slaapkamer beschikbaar met een groot dakraam. Door de aanwezigheid van ‘knieschotten’ is er voldoende extra opbergruimte en ook op deze verdieping ligt een prima laminaatvloer.

Extra bijzonderheden
Wij leggen graag de nadruk op het feit dat de woning tot in de puntjes gereed is.
De afgelopen jaren is de woning volledig gemoderniseerd.
o Benedenverdieping volledig gerenoveerd in 2013 / 2014
o Eerste verdieping en badkamer volledig gerenoveerd in 2019 / 2020
o Kunststof kozijnen met HR ramen op eerste verdieping
o Alle hardhouten kozijnen zijn in 2013 / 2020 vervangen
o Schilderwerk binnen en buiten is in 2019 / 2020 uitgevoerd
o Dakgoten zijn in 2020 vervangen

Samengevat
U gaat wonen in een originele, zeer goed onderhouden hoekwoning. Overtuig uzelf en vraag een bezichtiging aan.
  • Hoekwoning
  • 196 m2
  • 128 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen