Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Kouweland 26
Verkocht onder voorbehoud


€ 500.000,- k.k.

UNIEKE VRIJSTAANDE WONING DIE GEZIEN MAG WORDEN

Deze vrijstaande woning ( in de volksmond Het Witte Huis geheten) is een opvallende verschijning in een groene woonwijk in de gemeente Woudenberg. Gelegen op de hoek met een royale tuin rondom en geheel afgeschermd door een beukenhaag vallen de originele raampartijen op die de woning aan alle zijden veel licht geven.
De flinke goed onderhouden achtertuin ligt op het zuidoosten en brengt voldoende zon op een aan het huis gelegen terras.
De voormalige garage – voorzien van elektra – wordt nu gebruikt als extra berg- en opslagruimte.

Binnen
U komt binnen in een entreehal waarvan de vloer is belegd met oude, originele Portugese patroontegels. Er is een aparte toiletruimte met een wastafeltje en een extra raampje dat geopend kan worden.
Ter rechterzijde van deze hal bevindt zich een bijkeuken met een moderne zwarte wastafel.
Deze ruimte kan ook gebruik worden als opbergruimte en biedt plaats aan een extra koelkast en vriezer.

Woonkamer en keuken
U komt de ruime, lichte woonkamer binnen via moderne zwarthouten klapdeuren. De kamer heeft een houten vloer en is voorzien van vloerverwarming. Er staat een gezellige, sfeervolle gaskachel.
Vanuit de woonkamer komt u in een moderne woonkeuken (met een prachtig betonnen aanrechtblad en een Boretti inductie kookplaat). Op dit moment staat er ook een grote houten boekenkast, die ook als extra bergruimte kan worden gebruikt.
Zowel via de woonkamer als de woonkeuken kunt u naar het terras in de achtertuin.
Door de vele raampartijen rondom de woning stroomt er veel licht in beide ruimtes.
De wanden en plafonds zijn gestuukt

1e verdieping
De trap brengt u op de eerste verdieping waarin allereerst de grote ouderslaapkamer opvalt die over de gehele breedte van de woning is gelegen en beschikt over inbouwkasten.
Op deze verdieping is ook een werkkamer met veel daglicht gesitueerd. Via een drietal traptreden komt u in drie lichte kinderkamers, waarboven een vide is die gebruikt wordt als extra speelruimte voor de kinderen maar ook naar eigen wens kan worden benut. Er ligt pvc op de vloer. Twee van deze kamers hebben een kantelraam en de derde een kiepraam.
De overige ruimte op de overloop kan worden als extra bergruimte.
Alle wanden en plafonds zijn ook hier gestuukt.

Zolderverdieping
Met een vaste trap komt u op een zolderverdieping, waar de opstelling van de Cv-ketel is geplaatst en voldoende ruimte is voor het witgoed.
Achter de voorzolder ligt nog een extra kamer die nu als werkkamer wordt gebruikt. Aan beide zijden van deze kamer zijn schotten geplaatst die voor extra bergruimte zorgen.
Ook in deze kamer is voldoende daglicht door een functioneel dakraampje.

Bijzonderheden:
– De woning is in 2013 uitgebreid en geheel gerenoveerd
– Volledige nieuwe electra installatie
– Dakisolatie voor gehele woning
– De woning is gedeeltelijk voorzien van gevel- en vloerisolatie (in de nieuwbouw)

Samengevat
‘Het Witte Huis’. Een architectonisch aparte woning die de moeite waard is om gezien te worden. Zeker als het gaat om de praktische indeling.
  • Vrijstaande woning
  • 334 m2
  • 134 m2
  • 6 slaapkamers


Bekijk meer woningen