Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Laan van Blotenburg 16-a

3931 SK, Woudenberg

€ 309.500,- k.k.

ECHT RUSTIG WONEN IN PRAKTISCH INGERICHTE HOEKWONING

Een hoekhuis aan het einde van een doodlopende straat in een levendige, groene woonwijk in de gemeente Woudenberg. Parkeren voor de deur is uiteraard geen probleem en een slim paadje plus een achterom geven u een goede en praktisch verbinding met de diepe achtertuin op het zuiden. De tuin is ingericht met een terras, verscheidene borders en een gazon. Er staat een berging (elektra aanwezig!) die voldoende ruimte heeft voor de fietsen, en gereedschap.

Begane grond
Een entreehal met de meterkast en een volledig betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet, inclusief fonteintje, geeft toegang tot een keuken die aan de voorzijde van de woning ligt. U kookt keramisch en beschikt over een vaatwasser uit 2019, een niet ingebouwde koelkast en combimagnetron. Vanuit de keuken heeft u door de grote raampartij aan de voorzijde boven het aanrecht fijn zicht naar buiten en veel lichtinval.
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt goed zicht op de achtertuin.
De gehele begane grond is voorzien van een licht getinte laminaatvloer.

1e verdieping
Op de eerste bovenverdieping liggen twee slaapkamers van ca. 12 en 7 m2 aan de achterzijde van de woning. Beide kamers hebben grote raampartijen, een naar buiten draaiend raam en een ‘klepraampje’.
Aan de voorzijde van de woning ligt een (slaap)kamer van ongeveer 9 m2, die ook een groot raam, een uitdraaiend raam en een ‘klepraampje ‘heeft.
Op deze verdieping is nog voldoende ruimte voor een badkamer met douche voorziening, een tweede toilet en een wastafel. Een extra ‘klepraampje’ zorgt voor goede en zuivere ventilatie.

2e verdieping
Een ‘open’ trap is verbonden met een tweede (zolder)verdieping. Op de voorzolder zijn de aansluitingen voor het witgoed en staat ook de Cv-ketel. Er is een extra kamer
Van ca. 14 m2 die u kunt gebruiken als slaap- of werkkamer. De lichtinval komt door een flink dakraam met een ‘verduisteringsgordijn’ U heeft bovendien nog veel extra bergruimte.

Samengevat:
Alleen al de beschermde, verkeersarme locatie is de moeite waard om te gaan bekijken. Natuurlijk wel ook even naar binnen gaan.
  • Eindwoning
  • 216 m2
  • 105 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen