Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Laan van Blotenburg 62
Verkocht onder voorbehoud


€ 450.000,- k.k.

EEN FIJN HOEKHUIS MET RUIMTE VOOR ‘WERK-AAN-HUIS’

Algemeen
U zoekt. Wij vinden. Een prima onderhouden hoekwoning dicht bij het centrum van de gemeente Woudenberg. Ruim van opzet en als verrassing een grote, vrijstaande stenen garage aan het einde van een ruime oprit. De grootte is ca. 77 m2 en u beschikt over een eigen groepenkast, water, elektra en lichtkoepels. Het dak is geïsoleerd (!). Deze ‘garage’ kan ook prima dienstdoen als werkruimte voor een zzp’er
De volledig bestrate achtertuin heeft opgemetselde borders met een gevarieerde
beplanting.

Begane grond
De entreehal heeft een volledig betegelde toiletruimte met een raampje voor de ventilatie. De meter-trapkast geeft extra veel bergruimte.
Vanuit de hal komt u in een ruime, doorzon woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Er staat een sfeervolle houtkachel en via een schuifpui aan de achterzijde van de woning kunt u naar de achtertuin. De afgesloten keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van een inbouwkoelkast, een Bosch-oven en een inductie kookplaat. Via de keuken komt u in een ruime bijkeuken met de witgoed-aansluitingen. U kunt (als zzp’er) deze ruimte ook als werkkamer/kantoor gebruiken.

1e verdieping
Op de eerste verdieping liggen aan de achterzijde twee slaapkamers die allebei een praktische inbouwkast hebben. Aan de voorzijde heeft u ook een derde slaapkamer met inbouwkast. De daaraan grenzende badkamer heeft een douche, een tweede toilet, design waskom en natuurlijke ventilatie door een extra kiepraam.

2e verdieping
Met een vaste trap bereikt u de tweede (zolder)verdieping met bergruimte en opstelplaats cv- ketel op de voorzolder. Tenslotte heeft u hier een extra, vierde slaapkamer en krijgt u door de aan beide zijden geplaatste schotten veel extra bergruimte

Samengevat
Een fijn hoekhuis, waarbij ‘werk-aan-huis” zeer goed mogelijk is.
Tijd om te gaan kijken.
  • Hoekwoning
  • 360 m2
  • 91 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen