Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Laan van Laag Kanje 56-R1

3951 KD, Maarn

€ 375.000,- k.k.

Wonen in de natuur? Met rust en ruimte om je heen? De vogels horen zingen en de eekhoorn zien springen? Deze gemoderniseerde, uitgebouwde recreatiebungalow biedt het allemaal. Een plek waar u zich meteen kunt ontspannen. Weg van alle drukte en verplichtingen, tot rust komen op uw eigen bosperceel, uniek gelegen naast het Henschotermeer.
De woning is gelijkvloers en heeft aanpassingen in de badkamer en toilet voor minder valide mensen.

De ruime entree geeft toegang tot de vernieuwde badkamer met inloopdouche met Grohe regendouche, wastafel met verlichting en design radiator. Daarnaast een apart gelegen toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje.
Vanuit de entree komt u in de woonkamer met uitzicht op de tuin die op een natuurlijke manier is ontstaan en aangelegd. Middels een schuifpui heeft u toegang tot het terras. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een lichte plavuizen vloer.
De moderne (recent vernieuwde) keuken is voorzien van Bosch inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, magnetron inductie kookplaat en afzuigkap.

In de tuin is een royale houten schuur. U heeft op eigen terrein parkeergelegenheid voor wel 3 auto’s

De woning is gelegen op het prive park Noord West Kanje. Dit is een recreatiepart gelegen midden in de bossen van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Het park is aangelegd als wandelbos en er zijn diverse voorzieningen zoals een brasserie, campingwinkel, wasserette, speeltuin en kinderboerderij. In de directe omgeving vindt u vele wandel- en fietsroutes, recreatiemeer Het Henschotermeer en de Pyramide van Austerlitz als hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug.
Eigenaren van de bungalows op dit park zijn verenigd in een BV: Noord-WestKanje Beheer. Naast de koopsom van de recreatiebungalow is een bedrag verschuldigd voor acht aandelen met een totale waarde van ca. € 11.500,- Er wordt een jaarlijkse erfpachtcanon betaald waarvan o.a. het park met al zijn faciliteiten wordt onderhouden. De BV keert in principe jaarlijks dividend uit.
  • Vrijstaande woning
  • 1.145 m2
  • 75 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen