Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Laanzicht 6
Verkocht onder voorbehoud


€ 459.500,- k.k.

AANGEBODEN: WERKELIJK RUIME EN SLIM INGEDEELDE GEZINSWONING

Nabij het centrum van de gemeente Woudenberg is deze werkelijk royale 2-onder-1 kapwoning de moeite waard om nader kennis mee te maken.
Gelegen in een rustige, ruim opgezette en zeer groene woonwijk is deze woning een voorbeeld van efficiënte inrichting en maximaal gebruik van de bestaande ruimte.
Goed voorbeeld is de voormalige garage aan het einde van een ruime oprit, die omgebouwd is tot een werk- of kantoorruimte, daarbij inspelend op de huidige trend van een flexibele werkomgeving. De woning heeft maar liefst zeven slaapkamers.

Binnen
De entreehal heeft een toilet met handenwastafeltje, de meterkast en nog extra ruimte voor voorraad en de paraplu.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een flinke woonkamer met veel lichtinval door de ruime raampartijen. Er staat een gashaard en er is een ruime inbouwkast.
Daarachter ligt de woonkeuken, die rond de eeuwwisseling is uitgebouwd, waardoor er voldoende plek is voor een flinke eettafel voor het hele gezin plus bezoek.
In de keuken is divers apparatuur beschikbaar zoals, een (Etna) oven, een koel-vriescombinatie en een (Siemens)vaatwasser. U kookt op gas.
Verbonden met de keuken is een bijkeuken die voldoende ruimte heeft voor opslag/ berging van persoonlijke spullen zoals (sport)schoenen, jassen en schoonmaakmiddelen. In de bijkeuken bevindt zich ook de deur naar de reeds genoemde werk-of kantoorruimte.
Openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot een fijne, onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden. Er staat een houten schuurtje voor de tuinspullen en de fietsen, terwijl de tuin ook bereikt kan worden via een praktische ‘achterom’.

1e verdieping
Op deze verdieping bevinden zich maar liefst vier slaapkamers. Twee aan de voor- en twee aan de achterzijde van de woning. Van de twee slaapkamers aan de voorzijde is op eenvoudige manier één grote masterbedroom te maken. Tevens heeft een van de kamers aan de voorzijde over de gehele breedte een inbouwkast. Er is een modern ingerichte badkamer (2015) met een tweepersoons ligbad, inclusief douche-voorziening, een dubbele wastafel en een separate douche, alsmede een tweede toilet. De gehele verdieping is voorzien van zeil.

2e verdieping
Een vaste trap leidt naar de tweede (zolder)verdieping. Op de voorzolder zijn de witgoedaansluitingen en een Nefit Cv-ketel uit 2019. Daar is ook nog voldoende ruimte voor speciale opbergkasten en de opbergruimte achter de knieschotten.
Op deze verdieping bevinden zich een slaapkamer (met dakkapel) aan de achterzijde en twee aan de voorzijde (met grote dakramen)

Vliering
Met een vlizotrap kunt u nog naar een flinke vliering (1.50 m hoog) voor opslag van seizoenspullen, koffers en wat u niet dagelijks nodig heeft.

Bijzonderheden

– Beide slaapkamers aan de achterzijde van de woning op de eerste verdieping zijn voorzien van een aansluiting voor koud en warm water en voor de riolering. Desgewenst is het dus mogelijk om vrij eenvoudig wastafels te realiseren.

Samengevat
Over de beschikbare ruimte hebben wij niet teveel gezegd, maar er zelf van overtuigd raken is het beste. Vraag nu een bezichtiging aan.
  • Twee-onder-een-kap-woning
  • 246 m2
  • 158 m2
  • 8 slaapkamers


Bekijk meer woningen