Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Nico Bergsteijnweg 125
Verkocht onder voorbehoud


€ 450.000,- k.k.

EEN PRIMA, RUIME EN COMFORTABELE GEZINSWONING

In een groene en ruime woonwijk nabij het centrum van de gemeente Woudenberg lonkt een 2-onder-1 kapwoning, waarvan één helft op de hoek is gesitueerd. Oftewel: deze (gezins)woning is precies wat u zoekt.

De goed onderhouden voortuin gaat over in een zij-tuin en van daar uit is via een speciale poortdeur de toegang tot een ruime achtertuin bereikbaar.
In de achtertuin bevindt zich ook de garage, de carport en een extra geïsoleerde schuur. (op dit moment in gebruik als volière). Aan de garage geeft een veranda een extra beschut zitgedeelte. De tuin ligt op het noorden, heeft zon en schaduw naar wens en ook een fijn terras.

Binnen
De entreehal heeft ruimte voldoende voor een toilet met wastafeltje met een flexibel raampje en de toegang tot een kelder, waarin de meterkast en mogelijkheid tot voorraadopslag.
Vanuit de hal komt u in een royale woonkamer welk in 2002 naar de zijkant is uitgebouwd. Er zijn veel raampartijen, dus ook veel lichtinval. Er zijn te dimmen spotjes aangebracht, en u loopt op een geoliede eikenhouten vloer.
Vanuit de woonkamer kunt u naar een in 2016 uitgebouwde, moderne nieuwe keuken met vloerverwarming, Uw keukenapparatuur is ook up to date. Er staat een combi- magnetron, een gaskookplaat en een forse Amerikaanse koelkast kan er gemakkelijk bij.
Vanuit de keuken kunt u naar de reeds beschreven achtertuin.

1e Verdieping
Een gestoffeerde trap brengt u naar de eerste van twee verdiepingen. Daarin bevindt zich aan de achterzijde een (kleine) slaapkamer. Twee slaapkamers en een sobere badkamer met douche voorziening en wastafel. Een extra raam zorgt v oor voldoende ventilatie.
Alle ramen kunnen open en zijn voorzien van horren en elektrische rolluiken.

2e Verdieping
Op de tweede (zolder)verdieping is een voorzolder met voldoende ruimte voor de witgoed aansluitingen en de Cv-ketel (Bosch 2015). Over de gehele breedte van de verdieping is een dakkapel geplaatste waardoor er ruimte en licht ontstaat in de slaapkamer met een draaikiep raam, horren en twee extra raampjes aan de zijkant.

Extra Informatie:
De woning is deze zomer aan de buitenzijde geheel geschilderd
Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas.
De gevels zijn gedeeltelijk geïsoleerd

Samengevat:
Grote en ruim ingedeelde woning. Efficiënte uitbouw en fijne tuin. (bijna rondom)
Goed onderhouden. Tijd om een kijkje te nemen dachten wij.
  • Twee-onder-een-kap-woning
  • 343 m2
  • 112 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen