Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Nijverheidsweg 42

3931 CX, Woudenberg

€ 625.000,- k.k.

BIJZONDERE, VRIJSTAANDE WONING

Aan de rand van het centrum van Woudenberg en aansluitend aan de nieuwe wijk ‘Het Groene Woud’, staat een bijzondere, vrijstaande, woning op u te wachten.
Het betreft een combi-woning van een ruime circa 80 m² praktijk- werkruimte op de begane grond en een woonruimte op de eerste en tweede verdieping.

Begane grond
Op de begane grond beschikt u over een ruime kantine-praktijkruimte met keukenblok en een ruime werkplaats met aan de voor- en achterzijde overheaddeuren (voorzijde elektrisch bedienbaar). In deze ruimte zijn eveneens de witgoed aansluitingen. Deze ruimte geeft u toegang tot de fraaie, nieuw aangelegde (2020), besloten achtertuin. Er ligt een groot terras met fraai beplante borders en u kunt er gemakkelijk uw auto en caravan parkeren. Het terras is extra verhard zodat er ook een heftruck zonder problemen kan rijden.

1e verdieping
De woonruimte is verdeeld over twee verdiepingen met een vaste trap komt u in de ‘entreehal’ van waaruit toegang is tot een lichte woonkamer, de keuken, de toiletruimte en twee slaapkamers.
In de woonkamer met gedeeltelijke elektrische vloerverwarming staat een houtkachel en heeft u een fraai uitzicht op de achtertuin beneden. Tevens is daar toegang tot een overdekt terras voorzien van zonwerend glas.

De open keuken is in een L-opstelling voorzien van diverse apparatuur. De badkamer is in 2019 gemoderniseerd en voorzien van een (stort)douche en een wastafel met fraaie waskom. Aan de achterzijde ligt een ouderslaapkamer inclusief inbouwkast en aan de voorzijde de tweede slaapkamer. Op de overloop voorziet een inbouwkast in extra bergruimte.

2e (zolder)verdieping
Op een tweede verdieping heeft u nog twee ruime slaap- of werkkamers. Waarvan er één geheel geïsoleerd en afgewerkt is met twee nieuwe kunststof Velux dakramen en horren. De afwerking met schotten zorgt voor veel extra opslagruimte. Tussen beide slaapkamers bevindt zich een aparte inpandige ruimte met de cv-ketel en extra bergruimte. Ook hier zijn aansluitingen voor het witgoed.

Extra informatie
• Perceeloppervlakte 424 m²
• Indien gewenst: in te richten voor zorgwoning
• Ideaal voor ZZP’ers
• Besloten, riante achtertuin op het zuiden gelegen met zeer veel privacy
• Aan de achter-boven zijde elektrische bedienbare screens, aan de achter-beneden zijde van de woning hand bedienbare screens

Samenvattend: een royale woning op een ruim perceel met vele mogelijkheden, overtuig u zelf.
  • Vrijstaande woning
  • 424 m2
  • 136 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen