Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Oosteinde 27
Verkocht onder voorbehoud


€ 599.500,- k.k.

Op zoek naar een vrijstaande woning? Aan de rand van de gemeente Scherpenzeel staat een bijzonder pand, met extra bijbehorend perceel – van tezamen in totaal 608 m2. Conform het huidige bestemmingsplan kan op het aangrenzende perceel van 320 m2 een bijgebouw/schuur gebouwd worden van circa 70 m2.

Een wel zeer ruimte oprit, die in verbinding staat met het genoemde bouwperceel, biedt gemakkelijk plaats aan meerdere auto’s. De voortuin (op het zuiden) is fraai aangelegd en kleurig onderhouden met borders en beplanting.
De achtertuin ( op het noorden) heeft een flink terras en ruime gazons. Er staat een houten veranda en de daar achtergelegen garage en een extra stenen schuur zijn beiden zeer ruim opgezet.
Zelfs achter de garage en de schuur bevindt zich nog een flinke ruimte ingericht als bar.

Binnen
De entreehal is voorzien van een (hang)toilet, een wasgelegenheid en een ventilatie-raampje.
Vanuit de hal komt u in een royale woonkamer met een erker. Er staat een gashaard, op de vloer ligt laminaat en door de vele raampartijen is er een ruime lichtinval.
De woonkamer is verbonden met een open woonkeuken met diverse apparatuur zoals; inbouwkoelkast, vriezer, combi-over, een Miele vaatwasmachine en een Siemens inductie kookplaat.

Vanuit de keuken kunt u naar een luxe ingerichte badkamer voorzien van een brede wastafel met dubbele kranen, een design radiator, een ligbad met douche-mogelijkheid, een tweede (hang)toilet en een extra inloopdouche.

Een groot raam geeft veel lichtinval en kan ook worden geopend voor ventilatie.
De badkamer is volledig betegeld in een grijstint.
Een tweede deur in de keuken brengt u in een bijkeuken, van waaruit u naar een ruime werkkamer kunt. Ook zijn er in de bijkeuken speciale schuifdeuren naar een ruimte voor de wasmachine en de opslag van voorraad en huishoudmiddelen.
Tenslotte is er een deur naar de achtertuin.

De 1e Verdieping
Een gestoffeerde trap voert naar de eerste verdieping met een ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning. U heeft in deze kamer een inbouwkledingkast en een groot raam.
Naast deze kamer bevinden zich 2 sfeervolle kinderkamers, waarvan 1 met een wastafeltje.
Op de overloop is een inbouwkast met legplanken, voor kleding en bijvoorbeeld speelgoed
De gehele verdieping heeft hoogpolig tapijt op de vloer.

Tenslotte kunt u vanaf deze verdieping met een vlizotrap naar een vliering, te gebruiken als
opslagruimte.
  • Vrijstaande woning
  • 670 m2
  • 112 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen