Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Paulus Potterlaan 33
Verkocht onder voorbehoud


€ 275.000,- k.k.

GEZINSWONING IN GROENE KINDERRIJKE LEEFOMGEVING

Bovengenoemde prijs dient gezien te worden als vanaf biedprijs, de vraagprijs is €295.000,–.
Echt iets voor een gezinnetje, deze keurige geschakelde eengezinswoning. Een groene leefomgeving met veel kameraadjes om mee te spelen, een skatebaan en tal van speeltuintjes in de buurt.
Dat zit alvast goed. Voor de ouderen weinig onderhoud voor de tuinen voor en achter en voldoende parkeergelegenheid voor uw huis.
De voortuin ligt op het zuiden. De diepe achtertuin heeft een stenen berging met elektra en achterom.

Beneden
U komt binnen in een hal met een fris toilet met een wasbakje en een kantelraampje. U vindt daar ook de meterkast met voldoende ‘groepen’. In 2006 is alle elektrabedrading en de groepenkast in het huis vernieuwd.
Vanuit de hal komt u in de woonkamer met een lichte tint laminaat en door de brede ramen voor en achter stroomt er veel licht in de woonkamer.
De nette keuken, is weliswaar gescheiden van de woonkamer, maar staat daar toch mee in verbinding. U kookt op keramische kookplaat en er is ruimte voor een losse koelkast en vaatwasser. U heeft voldoende keukenkastjes. Vanuit de keuken kunt u naar uw achtertuin.

1e Verdieping
Met een vaste trap komt u op de overloop van de eerste verdieping met twee grote slaapkamers en een iets kleinere kinderslaapkamer. Alle plafonds van de kamers zijn in 2006 vernieuwd en ook geïsoleerd.
Ook de luxe badkamer is vernieuwd (2018) en modern betegeld. Er is een inloopdouche een brede wastafel met geïntegreerde led-verlichting, een extra toilet en een designradiator. Ook is daar voor u de aansluiting voor de wasmachine of droger.

2e (Zolder)Verdieping
Ook met een vaste trap komt u op de zolderverdieping waar een extra (kinder)slaapkamer is gecreëerd met een breed dakraam.
Er zijn schotten geplaatst waardoor u veel extra berg- en opslagruimte heeft. Tevens is er een kleine voorzolder waarop u bijvoorbeeld een wasrek kwijt kunt. Aansluiting voor de wasmachine is op de voorzolder ook voorbereid.

Extra Informatie
Het gehele dak van de woning is een jaar of 10 geleden geïsoleerd.
Alle kozijnen in huis zijn vervangen door praktische onderhoudsvrije kunststof kozijnen (met uitzondering van het toiletraampje en het dakraam)
Het huis staat aan één kant ‘los’ van de buren wat qua geluid een pré is.

Samengevat
Een keurige woning in een fijne, groene en kinderrijke buurt. Kijken dus!
  • 138 m2
  • 103 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen