Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Paulus Potterlaan 4
Verkocht onder voorbehoud


€ 325.000,- k.k.

PERFECTE TUSSENWONING VOOR HET HELE GEZIN

Een tussenwoning in een rijtje van vier in een rustige straat. Er ligt aan de voorzijde een flinke groenstrook, zodat de buitenomgeving een rustige en ruime uitstraling heeft. Parkeren aan de straat, is geen probleem
De voortuin sluit goed aan bij de groenstrook en via een achterom kunt u naar uw onderhoudsvriendelijke achtertuin. De achterzijde van de woning heeft een fraaie uitbouw over de volle breedte. Er staat een praktische berging voor het stallen van fietsen en opslaan van tuinmeubilair.

Binnen
Deze woning is perfect onderhouden, zeer efficiënt ingedeeld en buitengewoon geschikt voor een gezin. Zowel voor als achter zijn extra kunststof dakkapellen aangebracht.
De entreehal is voorzien van een toilet en de meterkast. Vanuit de hal komt u in een royale woonkamer die straatgericht is. De uitbouw aan de achterzijde biedt veel ruimte voor een gezellige eettafel. Aan de achterzijde bevindt zich de halfopen keuken in U-vormige opstelling en voorzien van diverse inbouw-keukenapparatuur. U heeft de beschikking over een extra kastenwand die harmonisch past bij de keukenuitstraling. Vanuit de keuken is er een deur naar de achtertuin. In deze ruimte is ook een praktische oplossing gevonden voor een op maat gemaakte kastenwand met daarin een extra werkplek.

1e verdieping
In de woonkamer bevindt zich de trap naar de bovenverdiepingen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee met inbouwkasten.
Uw badkamer heeft een douchevoorziening en een wastafel. Daar bevinden zich ook uw witgoed aansluitingen.

2e (zolder)verdieping.
Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping met een slim en praktisch ontworpen werk- of hobbyplek. Ook op deze verdieping zijn maar liefst drie slaapkamers met veel weggewerkte opbergruimte.

Samengevat:
Een zeer goed onderhouden woning met een efficiënte ruimte-indeling, die de moeite waard is om van boven tot onder (en buiten!) te bezichtigen.
  • Tussenwoning
  • 139 m2
  • 131 m2
  • 6 slaapkamers


Bekijk meer woningen