Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Prangelaar 28

3931 RD, Woudenberg

€ 339.500,- k.k.

U AANGEBODEN: EEN RUSTIGE, GROENE EN VERKEERSLUWE LEEFOMGEVING

Algemeen

In de groene, verkeersluwe woonwijk Laanzicht in de gemeente Woudenberg is een goed onderhouden hoekwoning voor u beschikbaar. De woning ligt nabij het centrum en winkels en scholen zijn op loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De woning wordt begrenst door een mooie grondstrook.
Zowel via de voortuin als een ‘achterpad’ kunt u de achtertuin bereiken. Deze ligt op het zuiden en is door een volledige betegeling onderhoudsvrij. Er zijn diverse opgemetselde beplante borders die groene accenten brengen.
Achter in de tuin staat een ruime houten schuur (met elektra) voor bijvoorbeeld, het stallen van de fietsen en de tuinspullen. Over de gehele breedte van de woning is aan de achterzijde een elektrisch te bedienen zonnescherm opgehangen voor beschutte schaduwplekken.

Bovengenoemde prijs dient gezien te worden als vanaf biedprijs. De vraagprijs voor de garagebox bedraagt € 29.500,-

Begane grond
In de entreehal bevinden zich de toiletruimte met hangtoilet en fonteintje en de meterkast.
De woonkamer is tuingericht en uitgebouwd, waardoor er veel ruimte en lichtval werd gecreëerd. De keuken ligt aan de voorzijde en heeft diverse inbouwapparatuur, waaronder een Bosch afwasmachine en gas kookplaat en er is voldoende ruimte voor een losse koel-vriescombinatie.

1e Verdieping
Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers samengevoegd, waardoor er een royale slaapkamer is ontstaan. Deze slaapkamer kan echter eenvoudig weer worden gesplitst in twee slaapkamers.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ouderslaapkamer, terwijl de badkamer gelegen is tussen beide slaapkamers. Deze heeft een extra tweede toilet, een douchegelegenheid en een wastafel.

2e (zolder) verdieping
Via een vaste trap komt u op een ruime zolderverdieping met een dakraam, waardoor het mogelijk is meerdere slaap-of werkkamers te realiseren. Op deze verdieping bevinden zich ook de witgoedaansluitingen, de cv-ketel (Remeha Aventa) en het mechanisch ventilatiesysteem.

Samengevat
Een praktische en royale woning in een rustige omgeving nabij het centrum. Een bezichtiging is beslist aan te raden.
  • Hoekwoning
  • 178 m2
  • 121 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen