Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Prangelaar 50

3931 RD, Woudenberg

€ 309.500,- k.k.

Bent u op zoek naar een werkelijk in- stap- klare woning, dan vervult deze tussenwoning precies uw wens. Op een rustige, groene locatie in de gemeente Woudenberg, op korte afstand van de dorpsvoorzieningen, staat deze woning voor u klaar. In de afgelopen jaren is deze zowel van binnen als van buiten flink gemoderniseerd.
Zoals:
Een nieuwe keuken
Een nieuw dak op de aanbouw
Een nieuw toilet en een nieuwe badkamer
Tevens is de aanleg van de tuin zowel voor- als achter grondig aangepakt
Tenslotte is het huis van binnen geschilderd en heeft ook de buitenkant (houtwerk begane grond) een verfbeurt gehad
Nieuwe houten kozijnen op de benedenverdieping

Indeling van uw toekomstige woning is als volgt:
In de entreehal bevinden zich een vernieuwd toilet, de meterkast (met nieuwe groepenkast) en de trapopgang naar de twee bovenverdiepingen.

Uw woonkamer is op de tuin gericht en geeft via grote ramen uitzicht op een fraai aangelegde tuin. Via de woonkamer komt u in een achter portaal met praktische inbouwkasten. Daar is ook een toegang tot de tuin.

Een luxe ingerichte keuken ligt aan de voorzijde van de woning. U heeft de beschikking over diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u vrij uitzicht op de groenvoorzieningen aan de voorzijde van de woning.

Op de 1ste verdieping verbindt een overloop drie slaapkamers. Daar is ook een modern ingerichte en geheel betegelde badkamer met een douchecabine met regendouche en losse douchekop, een wastafelmeubel en een 2e toilet in de kleurtinten grijs en wit.

Een vaste trap brengt u naar 2de verdieping. In deze ruimte heeft u over de gehele breedte van de achterzijde een extra (slaap)kamer met een onderhoudsvriendelijk dakkapel. Hier bevinden zich ook de cv-ketel, de witgoed aansluitingen en veel berg-opslagruimte.

Samengevat: een woning zonder kluswerk welke u meteen kunt intrekken. Een bezichtiging ten volle waard.
  • Tussenwoning
  • 138 m2
  • 104 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen