Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Prins Hendrikstraat 12
Verkocht onder voorbehoud


€ 462.500,- k.k.

AANGEBODEN: EEN ROYAAL UITGEBOUWDE HOEKWONING

Uw aandacht voor een riant uitgebouwde hoekwoning met garage en een eigen oprit. U woont in een verkeersluwe wijk, maar toch op loopafstand van het dorpscentrum van de gemeente. De uitvalswegen naar bv. Amersfoort en Utrecht zijn snel bereikbaar.
Door de uitbouw met een erker aan de voorzijde – diepte 1,5 meter! – krijgt u veel licht inval en extra sfeervolle woonruimte. De achtertuin heeft een terras met aan de achtergevel gemonteerd zonnescherm en een fijne veranda met elektra voor ontspannen zomeravonden achter in de tuin. De woning heeft ook een achterom.

Bovengenoemde prijs dient gezien te worden als vanaf biedprijs.

Begane grond
Naast de uitbouw van de erker is aan de achterzijde ook de woonruimte vergroot met een woonkeuken met tal van eigentijdse inbouwapparatuur zoals koelkast, vaatwasser, combi-oven-magnetron, een Quo-cooker en een inductie kookvoorziening met ‘wok-gedeelte’. In de uitbouw is ook een ‘lichtstraat’ voorzien van triple-glas. Vanuit de woonkamer is de achtertuin via openslaande deuren toegankelijk.
Grenzend aan de keuken is een bijlkeuken met veel opslagruimte en de toegang tot de garage. De garage heeft een elektrisch te bedienen ‘sectional’-deur en heeft daar ook de witgoedaansluitingen en een extra toegang tot de achtertuin.

1e verdieping
Via de vaste trapopgang komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich aan de achterzijde twee slaapkamers waarvan één is voorzien van een inbouwkastenwand.
Aan de voorzijde liggen een slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, een tweede toilet, een wastafel met meubel.

2e (zolder)verdieping
Een vaste trap brengt u naar de tweede verdieping. Op de voorzolder heeft u aan de voorzijde een dakraam en aan de achterzijde een dakkapel over de gehele breedte van de woning. Daar is ook de opstelling van de Cv-ketel. Ruime vierde slaapkamer en veel bergruimte.

Bijzonderheden
• De plafonds op de 1e verdieping zijn afgewerkt met Agnesplaten en op de overloop is er met inbouwspots led-verlichting aangebracht.
• Alle ramen aan de voor- en achterzijde op de verdieping zijn voorzien van buiten-screens

Samengevat
U woont in een zeer efficiënt ingedeelde en ruime hoekwoning in een rustige en groene woonomgeving. Overtuig u hiervan door een bezichtiging aan te vragen.
  • Hoekwoning
  • 261 m2
  • 134 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen