Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Prins Hendrikstraat 18

3931 BA, Woudenberg

€ 300.000,- k.k.

EEN RECHTTOE-RECHTAAN DEGELIJKE TUSSENWONING.

Bovengenoemde prijs dient gezien te worden als vanaf biedprijs, de vraagprijs is € 325.000,-

Een tussenwoning in een ruim opgezette woonwijk tegen het dorpscentrum van de gemeente Woudenberg. Parkeren nabij de uw toekomstige woning is geen probleem. Via een royale voortuin komt u in de entreehal (eerst aanbellen!) met een toilet en wasgelegenheid, de meterkast met bergruimte.

De Woonkamer
Vanuit de hal kunt u naar een diepe woonkamer, die van voor naar achteren loopt en veel lichtinval heeft door de grote raampartijen aan beide zijden.
Aan de woonkamer – met houten vloer in speciaal mozaïek – grenst een moderne open keuken met fraaie, grote, grijze tegels. U heeft de beschikking over diverse apparatuur zoals: inbouwkoelkast en vriezer, een inductie kookplaat, de vaatwasser en een combi over/magnetron.
Via de keuken bereikt u de onderhoudsvriendelijke achtertuin op het oosten. Naast een stenen berging met veel opslagruimte staat er ook een fraaie houten veranda.

1e verdieping
Via een vaste, gestoffeerde trap komt u op de eerste bovenverdieping, waarop zich 3 slaapkamers bevinden: een ruime ouderslaapkamer met een groot raam en een kleinere kamer slaapkamer aan de achterzijde en nog een wat grotere kamer aan de voorkant van de woning.
Op deze verdieping is nog ruim plaats voor een keurige badkamer met een extra toilet, een douche en een wastafel inclusief een groot meubel met veel bergruimte.

2e verdieping
Een vaste trap brengt u naar een tweede (zolder)verdieping met 2 extra kamers, waarvan 1 ook als werk/hobbykamer kan worden gebruikt en nog een kleine slaapkamer. Een bijzonder detail; een ligbad op zolder!
Er is verder nog voldoende ruimte op deze verdieping voor de Cv-ketel(huur!), de wasmachine, een droger en extra opslagruimte.

Extra Informatie
Alle kamers hebben laminaat vloerbedekking

Bijzonderheden
– De opgegeven woonoppervlakte is niet conform NEN-meting, i.v.m. de hoogte van de zolder

Samengevat
Gewoon een fijne woning zonder poespas en wel veel leefruimte. Kijken!
  • Tussenwoning
  • 173 m2
  • 88 m2
  • 5 slaapkamers


Bekijk meer woningen