Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Rembrandtlaan 39

3931 TH, Woudenberg

€ 329.500,- k.k.

PRAKTISCHE HOEKWONING OP GROENE, VRIJE PLEK

Er staat in de gemeente Woudenberg een hoekwoning met garage met royaal vrij uitzicht in groene, open woonwijk.
De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd en de gehele woning is geïsoleerd, met in het bijzonder de recente dakisolatie (2019).
Aan uw energiekosten is gedacht, want er liggen maar liefst 12 zonnepanelen op het dak.
Pre is ook de ruime parkeermogelijkheden aan de zijkant van de woning. En praktisch is dat de garage vanuit de tuin bereikbaar is.

Binnen
De entreehal is praktisch ingericht met een toiletruimte en de meterkast.
De daarnaast gelegen woonkamer is straatgericht met veel groen en fijn uitzicht.
Aan de achterzijde ligt een halfopen keuken met voldoende ruimte voor een eetgedeelte voor het hele gezin. De opstelling van de keuken is in hoekvorm en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er een toegang tot de achtertuin.

Voor het bereiken van de bovenverdiepingen is de trap geplaatst in de woonkamer en biedt daarmee extra breedte en een ruimtelijk sfeergevoel.

1e verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd en een ruime badkamer met een bad-douche combinatie inclusief ‘spatscherm’. Er staat een tweede toilet en een praktische wastafel.

2e (zolder)verdieping
Met een vaste trap komt u op de voorzolder met de opstelplaats van de cv-ketel en bergruimte. Een dakkapel aan de achterzijde van de woning geeft ruimte en licht aan een vierde slaapkamer, waarin veel afgetimmerde bergruimte en een vaste inbouwkast.

Samengevat
U gaat wonen op een mooie, vrije plek met in een ruime groene woonwijk. Vraag een bezichtiging aan om dat zelf te ervaren.
  • Eindwoning
  • 155 m2
  • 105 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen