Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Rembrandtlaan 9

3931 TH, Woudenberg

€ 389.000,- k.k.

ZIEHIER: EEN PRAKTISCHE GEZINSWONING IN GROENE WOONWIJK

In een overwegend groen ingedeelde woonwijk in de gemeente Woudenberg staat een prima onderhouden hoekwoning met Energielabel C voor u klaar met een fraai aangelegde achtertuin en een stenen berging voor de tuinspullen en de fietsen.
De woning is op de begane grond aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een echte woonkeuken is ontstaan. Middels een lichtstraat heeft u in de uitbouw extra lichtinval.
De volledige begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en natuursteen.
Er is voldoende parkeergelegenheid nabij de woning en doordat het een hoekwoning betreft heeft u veel privacy.

Begane grond
In de entreehal bevinden zich een toiletruimte en de meterkast. Vanuit de hal komt u in een royale woonkamer met aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte doorlopend in een moderne keuken in een L-opstelling met diverse inbouwapparatuur. Er staat een praktisch kookeiland waaraan genoeg ruimte is om bijvoorbeeld gezellig (op barkrukken ) te ontbijten. Via een deur in de keuken zijn het terras en tuin bereikbaar.

1e verdieping
Vanuit de overloop op de eerste bovenverdieping zijn de drie slaapkamers bereikbaar. U heeft een net ingerichte badkamer met een douchecabine, een tweede toilet en een wastafel. In de badkamer zijn eveneens de witgoed aansluitingen.

2e (zolder) verdieping
Met een vaste trap komt u op de zolderdieping waar u op de voorzolder veel bergruimte heeft, hier is de opstelplaats voor de cv ketel. Er is voldoende ruimte om een extra slaapkamer te creëren. Er is een dakraam dat zorgt voor lichtinval.

Bijzonderheden:
Let op: de afmeting van de zolder is niet meegerekend in het woonoppervlak, omdat er niet voldoende lichtinval is. Dit is eenvoudig op te lossen door bijvoorbeeld een dakraam te plaatsen, waardoor het woonoppervlak wordt vergroot met 20 m2 tot 121 m2.

Samengevat
Deze rustig gesitueerde hoekwoning in een groene omgeving is centraal gelegen in nabijheid van de A12 en A28. Slechts op 7min reisafstand (auto) vanaf station Maarn. CS Amersfoort en stadscentra is eveneens in de nabijheid. Dus U kunt gaan wonen in een fijne en praktisch ingerichte hoekwoning in een verkeerluwe woonwijk nabij het dorpscentrum met alle noodzakelijke voorzieningen.
  • Hoekwoning
  • 155 m2
  • 101 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen