Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Samuel De Marezhof 65
Verkocht onder voorbehoud


€ 350.000,- k.k.

U KUNT WONEN IN EEN MODERN ‘HOFJE’

In een recent nieuwbouwproject ( vanaf 2016) in de gemeente Maarsbergen is een royaal hofje ontwikkeld, waarin een tussenwoning beschikbaar is. Het hofje is via een toegangspoort bereikbaar en ligt op korte afstand van uitvalswegen. In de woning ligt op alle woonlagen vloerverwarming, de woning is volledig geïsoleerd en heeft een 10-tal zonnepanelen (energielabel A).
Deze tussenwoning heeft een achtertuin op het zuiden, waarin voor een deel gemakkelijk te onderhouden kunstgras ligt. Over de gehele breedte staat een houten schuur (inclusief elektra). Aan de schuur zit een overkapping voor gezellige zomeravonden.

Begane grond
In de entreehal bevinden zich een toiletruimte met een vrij hangend toilet met wasbakje en de meterkast. Beneden liggen overal licht getinte plavuizen en de woonkamer heeft schuifdeuren naar de achtertuin. Een speciale trapkast biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld voorraad en schoonmaakspullen.
Uw woonkeuken is L-vormig en heeft een moderne uitstraling. Er wordt op gas gekookt en er staat een inbouwkoelkast en een vaatwasmachine.

1e verdieping
Op de eerste verdieping ligt aan de achterzijde van de woning een fraai afgewerkte badkamer met inloopdouche, een tweede vrij hangend toilet, een wastafel en een ventilatie dakraam. Eveneens aan de achterzijde ligt een ruime, lichte slaapkamer, terwijl een 2e royale slaapkamer aan de voorzijde is gesitueerd.

2e (zolder)verdieping
Een vaste trap brengt u op de tweede verdieping, waar ruimte is voor een 3e slaap- of werkkamer. De cv-ketel uit 2016 en de wasmachine zijn praktisch weggewerkt achter een inpandige berging.
Tenslotte is er een vliering die geschikt is voor opslag.

Samengevat
U gaat wonen in een speciaal en recent ontworpen ‘hofje’, met aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing. Een kijkje is allerzins de moeite waard.
  • Tussenwoning
  • 140 m2
  • 97 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen