Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Stationsweg Oost 184-b
Verhuurd


€ 2.500,- per maand

AANGEBODEN: BEDRIJFSRUIMTE OP REPRESENTATIEVE LOCATIE

Bent u op zoek naar een representatief bedrijfspand met meerdere werkruimtes? In de gemeente Woudenberg is op een gevarieerd ingedeelde bedrijvenlocatie een prima onderhouden pand beschikbaar te huur met 4 flinke werkruimten met ca 15 werkplekken. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, ook voor clientèle en er is rondom een tuin met enkele zitgedeelten. Daarnaast biedt de binnentuin diverse mogelijkheden om bij mooi weer buiten te overleggen of in de pauze te ontspannen.

Indeling
In de royale entree – aan de voorzijde – bevinden zich een receptie met balie, een wachtruimte en een werkruimte met uitzicht op een groene verkeersstrook. Zowel in de ruimte als in de ontvangsthal bevinden zich grote inbouwkasten.
Aan de achterzijde is een grote werkruimte gerealiseerd met minstens 6 ruime werkplekken en een toegang tot de tuin. Aan de zijkant van het pand is, omgeven door groene beplanting, de grootste werkruimte aanwezig, waarin plaats is voor zekere 8 personeelsleden. Aan deze ruimte grenst een nette keuken met diverse keukenapparatuur en een lunchgedeelte. Via een schuifpui kan ook de tuin worden bereikt. Vanuit de verbindingsgang is met een vaste trap een zolderverdieping te bereiken, waar zich nog 2 kleine ruimtes bevinden die geschikt zijn voor opslag.

Extra informatie
In het bedrijfspand zijn tevens:
o Een doucheruimte met wastafel
o Een modern vrij hangend toilet met fonteintje
o Enkele dakramen voor meer lichtinval

Samengevat
Een bedrijfspand met een goede uitstraling dat u als ondernemer beslist moet gaan bezichtigen. Een afspraak maken is de juiste stap.


Bekijk meer woningen