Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Stationsweg Oost 229

3931 EP, Woudenberg

€ 365.000,- k.k.

LANDELIJK WONEN MET VER UITZICHT EN RUIMTE VOOR IDEEËN

Voor u aangeboden in de gemeente Woudenberg: een twee-onder-één-kapwoning. Buitengewoon geschikt voor wie graag eigen wensen wil waarmaken in deze karakteristiek gebouwde woning uit 1925.

Buiten
Voor wij binnen een kijkje nemen zult u verrast worden door de grote achtertuin met fraai uitzicht over de Woudenbergse weilanden. Een mooie plek om na het werk tot rust te komen.
Ook bevinden zich daar twee schuren die prima ruimte bieden voor al uw bergopslag
Aan de voorzijde heeft u geen arbeidsintensieve tuin, maar wel een efficiënte oprit voor meerde auto’s. Aangezien de woning aan een doorgaande weg ligt is deze goed geïsoleerd met geluidwerende ramen en handige ‘suskasten’ waardoor het passerende verkeer met recht geluidsarm genoemd mag worden.

Binnen
De woning heeft binnen geen ingewikkelde interieur hoogstandjes maar biedt u wel voldoende ruimte om in deze typisch ‘Hollandse indeling’ eigen ideeën toe te passen.
Vanuit een entreehal met toilet en meterkast, komt u in een ‘doorzon’ woonkamer met – uiteraard – openslaande deuren naar een terras met een overkapping en de reeds aangestipte royale tuin.
U krijgt een ‘open’ keuken in een rechte opstelling met als extraatje een fraai fornuis.
Boven heeft u 1 verdieping waarop 3 slaapkamers, een badkamer met Japans bad, een douche-opstelling, een wastafel en een 2e toilet.

Samengevat: een ogenschijnlijk sobere woning met een ‘eindeloos’ reikende achtertuin en voldoende mogelijkheden om uw eigen interieur ideeën te realiseren
  • Twee-onder-een-kap-woning
  • 654 m2
  • 97 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen