Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Stationsweg Oost 259
Verkocht

3931 ER, Woudenberg

€ 595.000,- k.k.

ALGEMEEN
Het goed onderhouden en multifunctionele kantoorpand is gelegen aan de N224 op het bedrijventerrein “Parallelweg” aan de Stationsweg-Oost te Woudenberg.
Het kantoorgebouw is door de gemeente Woudenberg aangewezen als gemeentemonument; voor zover het de originele bouwmassa’s betreft met de bakstenen gevels, betonnen dakranden en oorspronkelijke gevelindeling en detaillering. Van 1914 tot 1972 heeft de graanmaalderij “De Coöperatieve Landbouwvereniging en omstreken Woudenberg” op deze locatie gefunctioneerd. Samen met de naastgelegen gebouwen, met name door de grote hoogte van het naastgelegen silogebouw, vormt dit object een “landmark” voor de gemeente en zijn beeldbepalend voor de wijde omtrek.

In de naaste omgeving bevindt zich onder andere Hoogvliet supermarkt, Welkoop. De Silo Meubels, sportschool Sport & Health Bodyflash en overige bedrijven en aanbieders.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed te bereiken met eigen vervoer en het openbaar Vervoer.
0-500 m tot de bus;
9-10 km tot de A30.
11-12 km tot de A12;
2-3 km tot centrum Woudenberg;

Bedrijventerrein Parallelweg is direct nabij de rondweg N224, waardoor er een snelle verbinding naar autosnelweg A12 is. Via de A12 zijn de A30 en A28 eveneens makkelijk bereikbaar.

OPPERVLAKTE
Het totale oppervlak van 752 m² VVO is verdeeld over:
– De kelder 236 m² v.v.o; onder andere voorzien van diverse (bouwkundige) kluizen en opslagruimte;
– De begane grond 366 m² v.v.o.; onder andere voorzien van entree, kantine, kantoorruimtes, spreekkamers;
– De eerste verdieping 150 m² v.v.o.: onder andere voorzien van pantry en kantoorruimtes.

Een en ander ingemeten conform de richtlijnen NEN 2580:2007 NL, “Oppervlakten en inhouden van gebouwen – Termen, definities en bepalingsmethoden”, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008.

PARKEREN
Tot het object behoren 15 tot 20 parkeerplaatsen op eigen, met slagboom afsluitbaar, buitenterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd voorzien van onder andere:
– Systeemplafonds;
– Inbouwarmaturen;
– Airconditioning- units;
– Zonwering;
– Alarminstallatie;
– Toiletgroepen;
– Pantry;
– CV- installatie voorzien van radiatoren.

De thans aanwezige bouwketen, rechtsachter op het perceel, worden voor de levering door verkoper geamoveerd.

VRAAGPRIJS
€ 595.000,– k.k..

KADASTRALE GEGEVENS
Parellelweg 2 / Stationsweg Oost 259:
Gemeente Woudenberg sectie G, nummer 605, groot 1.640 m², eigen grond.

KOOPCONDITIES
Oplevering gedeeltelijk in verhuurde staat. De eerste verdieping is tot eind 2019 verhuurd aan derden. Huidige huuropbrengst circa € 14.000,– per jaar, te vermeerderen met 21% BTW.

AANVAARDING
In overleg.

INSTRUMENTEREND NOTARIS
Ter keuze koper.

KOOPOVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 30 dagen na schriftelijke overeenstemming een bedrag ter grootte van 10% van de koopsom te storten op de derdenrekening van instrumenterend notaris.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste koopprijs. Indien een koper niet voldoet aan de voor belaste verkoop gestelde criteria zal de koopsom zodanig worden verhoogd dat het voor verkoper ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en afkomstig uit ons inziens betrouwbare bron.


Bekijk meer woningen