Dorpsstraat 3, Woudenberg: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 033 286 2022

Stationsweg Oost 281-E

3931 ER, Woudenberg

€ 650.000,- k.k.

Op de doorgaande weg tussen de gemeenten Woudenberg en Scherpenzeel ligt een bedrijfsterrein met meerdere bedrijfsgebouwen en kantoorpanden.
Op dit bedrijven terrein, bekend als de Pothburg, is TE KOOP of TE HUUR een zeer modern bedrijfspand met zowel een multifunctionele bedrijfshal als kantoren.

Indeling
Imposante hal met vide en trapopgang. Op de begane grond is een ontvangst balie, daarachter ligt de bedrijfshal met een vrije hoogte van circa 6,5 meter voorzien van overheaddeuren. Bruto vloeroppervlakte van ongeveer 448 m².
Op de begane grond zijn eveneens een kantoorruimte van ongeveer 65 m² en een kantine van ongeveer 30 m² aanwezig. Vanuit de bedrijfsruimte is er een klein kantoor (5m²) bereikbaar. Ook is er op de begane grond een toiletgroep.
1ste verdieping: drie kantoorruimtes van respectievelijk 41 m², 21,5 en 41 m². Pantry en toiletruimte met meerdere toiletgroepen.

Het representatieve ondernemerscentrum ‘De Pothbrug’ is gelegen op een uitstekende locatie, vijf kilometer van de A12 en A28 te midden van meerdere bedrijven en een industrieterrein. Openbaar vervoer biedt busverbindingen van en naar Veenendaal en Amersfoort en ook een NS station is beschikbaar op vijf kilometer.

Samengevat: Zoekt u een royale bedrijfshal met representatieve kantoorruimte op een goede locatie, plan een bezichtiging.
  • 2.062 m2
  • slaapkamers


Bekijk meer woningen