Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Stationsweg West 179
Verkocht onder voorbehoud


€ 750.000,- k.k.

AUTHETIEKE JAREN ’30 WONING OP ZEER FRAAIE LOCATIE

Op een zeer fraaie en verkeersluwe locatie in de gemeente Woudenberg, is de helft van een twee onder een kap woning beschikbaar met een perceeloppervlakte
Van maar liefst 880 m2. Deze authentieke woning is voor veel inwoners zeer bekend, aangezien in de royale voortuin de oudste Beuk van Woudenberg staat. Geplant in het bouwjaar 1938 en nu – na 85 jaar! – nog immer vitaal.
De tuin is half rondom gerealiseerd met een grote voortuin inclusief oprit, een ‘bloemenveld’, een terras en een stenen berging waarin zich een vliering met puntkap voor opslag bevindt aan de achterzijde. De zijtuin is ook fraai beplant. De woning zelf heeft ook nog het karakter van de jaren ’30, met glas-in-lood ramen en originele paneeldeuren. Twee jaar geleden zijn de daken van de woning en schuur geheel vervangen.

Indeling
Begane grond
In de entreehal is een toiletruimte met wasbakje en de ingang naar een flinke kelder die doorloopt onder de hal. Ook de trapopgang naar de bovenverdiepingen is hier aanwezig. De hal staat in verbinding met de woonkamer en de gesloten keuken.
De woonkamer heeft veel lichtinval door de flinke raampartijen. Aan de voorzijde van de woning is een erker welke vrij uitzicht biedt. De woning wordt verwarmd door een ‘moederhaard’ welke zorgt voor de centrale verwarming in de woning. De dichte keuken heeft een rechte keuken opstelling en ondermeer een 4 pits gasfornuis en geeft u toegang tot de achtertuin.

1e verdieping
Aan de voorzijde van de woning liggen twee slaapkamers, waarvan een royale kamer met een wastafel en een inbouwkast. Aan de achterzijde bevindt zich nog een ruime kamer, ook met wastafel en inbouwkast. De grote badkamer heeft een ligbad met douchevoorziening, een tweede toilet met separaat bidet en een wastafel.

2e (zolder)verdieping
Via een vaste trap komt u op de zolderverdieping – opgedeeld in een voorzolder met waterboiler (100L), de witgoedaansluitingen en een slaapkamer met dakkapel.

Extra informatie
• Alle ramen hebben dubbel glas
• Het dak is geïsoleerd
• De badkamer en de ramen op de begane grond aan de achter – en zijkant hebben elektrische bedienbare rolluiken en aan de voorzijde een screen

Samengevat
Voel u thuis in een authentieke jaren ’30 woning met de oudste boom van Woudenberg in uw voortuin. Maak een afspraak voor een bezichtiging.
  • Twee-onder-een-kap-woning
  • 880 m2
  • 158 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen