Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Stationsweg West 49
Verkocht onder voorbehoud


€ 325.000,- k.k.

NOSTALGISCHE, WONING MET SFEER EN KARAKTER

Algemeen
Een huis ‘van vroeger’ (circa 1885!) is vandaag voor u beschikbaar om in te wonen. Het is een van de ‘oudste’ woningen in de gemeente Woudenberg en ademt nog de sfeer uit die tijd. De Woudenberger noemt de locatie ‘de platte hoek”.
De achtertuin heeft een betegeld zitgedeelte en kan ook via een achterpad – dat u deelt met de buren – worden bereikt. Daar bevindt zich ook een garage met puntkap die als werk- of hobbyruimte kan worden gebruikt. Een prima mogelijkheid voor een zzp’er op zoek naar een eigen werkruimte.

Begane grond
In de entreehal is de trap naar de bovenverdieping. Onder de trap bevindt zich een kelderkast met veel berg- en opslagruimte.
De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Er is een groot raam voorzien van glas-in-lood waardoor er sprake is van veel sfeer en lichtinval.
U heeft voldoende ruimte voor een flinke hoekbank en een gezellige eettafel. Grenzend aan de woonkamer is de keuken met een Delarin gasfornuis, een Pelgrim oven een zwart marmeren aanrechtblad en diverse kasten voor de huishoudelijke spullen en de boodschappen.

Uw badkamer is ook op de begane grond en is voorzien van een douche, een design radiator, een ventilator en antraciet getint badkamermeubilair. Toiletruimte met een Geberit toilet.

Bovenverdieping
Op deze bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers: een royale ouderslaapkamer aan de voorzijde met veel ramen, waarvan twee met draai-kiepsysteem en een zonnescherm. De andere twee kamers aan de achterzijde hebben ook veel lichtinval. Ook deze kamers hebben een zonnescherm.
Boven de 1ste verdieping is een extra vliering voor opslag. Alle vloeren in het huis zijn met laminaat belegd.

Samengevat
Een praktische, goed onderhouden woning met een nostalgische uitstraling die de moeite waard is om getoetst te worden door hedendaagse bewoners. Maak een afspraak en ga zeker bezichtigen!
  • Tussenwoning
  • 140 m2
  • 92 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen