Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Tabaksland 56-*
Verkocht


€ 205.000,- k.k.

DUOKOOP
Deze woning kan met DuoKoop worden gekocht. Dit betekent dat de grond door DuoKoop wordt gekocht en de eigenaar van de woning de grond in erfpacht neemt (tegen een maandelijkse vergoeding). Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar en het is mogelijk om dit huis met NHG te financieren. Hierdoor profiteer je als koper van lagere netto maandlasten. De bruto maandlasten van de canon zijn ca. € 361,- per maand. De canon wordt nooit herzien en slechts aan de inflatie aangepast. Het geschat benodigde inkomen om deze woning te kopen is ca € 61.000,-, uitgaande van het ontbreken van eigen middelen. Indien deze er wel zijn, of er is sprake van overwaarde dan is er minder inkomen benodigd voor de aankoop. De koper heeft op elk moment het recht om de grond erbij te kopen tegen vooraf vastgestelde voorwaarden (dit is geen verplichting). Wil je dat meteen doen? Dan is de vraagprijs € 349.500,-.

Wil jij kindvriendelijk wonen in een rustige straat op een mooie locatie nabij groenvoorzieningen? Wil jij je auto in de garage kunnen parkeren, een veranda en een dakkapel? Wil je ook nog eens een royale woonkamer met een goed afwerkingsniveau en veel lichtinval? Kom dan eens kijken op de Tabaksland 56 en laat je verrassen.

Wij nemen je graag mee door de woning: Via de entree kom je in de hal met de meterkast en het toilet. De woonkamer is door de uitbouw lekker licht en ruim en kan fijn ingedeeld worden door zijn praktische vorm. Vanuit de woonkamer kan je via openslaande deuren naar de tuin. De keuken aan de voorzijde is van alle gemakken voorzien en heeft veel werk, -en bergruimte door zijn dubbele opstelling.

Op de eerste verdieping zijn er drie goede slaapkamers en een luxe badkamer. Deze badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en uiteraard een tweede toilet. De badkamer is ook geheel betegeld. Via een vaste trap kom je op de zolder met de grote dakkapel. Hier is een erg leuke vierde slaapkamer gerealiseerd.

De tuin op het westen heeft een leuke veranda, een achterom en toegang tot de garage. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en is een heerlijke plek om te genieten na een dag hard werken.
Kortom wil jij:
– Een uitgebouwde hoekwoning met garage
– Verrassend grote keuken
– Luxe badkamer
– Dakkapel
– Airco
– Vloerverwarming begane grond en badkamer
– Elektrische rolluiken
– Kindvriendelijke locatie in een geliefde woonomgeving nabij het centrum
– Veranda
– Tuin met de ideale west ligging
  • Hoekwoning
  • 177 m2
  • 105 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen