Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Tromplaan 16
Verkocht onder voorbehoud


€ 400.000,- k.k.

EEN FIJN THUIS VOOR HET HELE GEZIN

Voor wie op zoek is naar een prima onderhouden gezinswoning in een rustige, groene woonwijk bieden wij op een verkeersluwe locatie, een tussenwoning aan met een separate garage.
Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht over een groenstrook en aan de achterzijde grenst u aan een pleintje waardoor u ook daar veel privacy heeft.
De achtertuin is volledig en sfeervol bestraat, met opgemetselde borders en met gebruik van natuursteen.

Begane grond
De entree bevindt zich aan de voorzijde en is – bijna onopvallend – apart gepositioneerd naast het royale raam naar de woonkamer. In het halletje bevindt zich een vrijhangend toilet met fonteintje en de meterkast.
De wanden en plafonds in de ruime woonkamer aan de voorzijde zijn over de gehele begane grond gestukadoord.
De halfopen, met de hand vervaardigde, keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en wordt bereikt via een toog. Bij de, zo goed als nieuwe keuken – met hoekopstelling – is voldoende ruimte voor een flinke eettafel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

1e verdieping
Met een vaste trap bereikt u de overloop op de eerste bovenverdieping. Daar bevinden zich drie grote en praktische inbouwkasten. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde en de ouderslaapkamer aan de voorzijde. De badkamer ligt aan de voorzijde en heeft een douchegelegenheid, een wastafelmeubel en een 2e toilet. Ook op deze verdieping zijn alle plafonds gestuukt.

2e (zolder)verdieping
Op de tweede, zolderverdieping valt allereerst een grote, goed afgewerkte en lichte ruimte op. Aan de achterzijde heeft u een dakkapel over de volle breedte van de woning en aan de voorzijde zijn
twee dakramen. Daar staat ook de Cv-ketel, heeft u de witgoedaansluitingen en – niet onbelangrijk! – is er voldoende ruimte voor twee extra slaap- of werkkamers.

Extra informatie
Naast de extra ruime garage met elektrische deur heeft de woning ook nog een houten schuur met dubbele deuren. Ook deze ruimte is voorzien van elektra.

Samengevat
Gewoon een fijn, goed onderhouden woning voor het hele gezin. Een bezichtiging is zeker de moeite waard.
  • Tussenwoning
  • 166 m2
  • 126 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen