Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Tromplaan 17
Verkocht


€ 495.000,- k.k.

EEN MOOIE BUNGALOW VOLLEDIG OMGEVEN DOOR GROEN

Op een mooie, vrij liggende locatie in de landelijke gemeente Woudenberg ligt voor u een bungalow, verscholen in het groen, op u te wachten. De woning heeft een veelal groenblijvende tuin met veel zon en meerdere terrassen.
De bungalow heeft op de begane grond een zonnige woonkamer, een woonkeuken en een slaap- en badkamer. Door de vele raampartijen kunt u vanuit alle kamers genieten van het uitzicht op uw tuin.
De bungalow heeft een aanliggende garage met daarachter twee bergingen. Voor de garage bevindt zich een oprit voor meerdere auto’s.

De Indeling is als volgt: U komt binnen in een ruime hal met trapopgang naar een bovenverdieping, de meterkast en een toiletruimte. Rechts in de hal is een deur naar de L-vormige woonkamer met een gashaard en mooie houten vloer. In deze ruime woonkamer kunt u meerdere zithoekjes creëren en heeft de zon binnen vrij spel. Links in de hal heeft u een grote slaapkamer met een vaste kastenwand. Via de slaapkamer komt u in een badkamer met daarin een bad, een doucheruimte en een wastafel. De badkamer is – indien nodig – ook vanuit de hal bereikbaar.
Tenslotte kunt u van de hal ook naar de woonkeuken. Deze is sober maar praktisch ingericht. Het aanrecht heeft een L- vormige opstelling. Vanuit de woonkeuken kunt u ook naar de tuin en de terrassen.

Op de bovenverdieping ligt een grote overloop met wastafel en aan weerzijden een betimmerde bergruimte. De vloer van deze verdieping is gedeeltelijk geïsoleerd. U heeft daar twee slaapkamers, waarvan één met handige bergruimte achter een wandlengte aan kastdeuren.

De terrassen in de tuin – die overigens omsloten is door een omheining, kunnen ook via een afsluitbaar achterom bereikt worden. De terrassen zijn zodanig gesitueerd dat u zowel zon – als schaduwplekken heeft. Ook op zij van de woning heeft u een mooi stuk tuin.

Samengevat: U kunt wonen in een bungalow met extra slaapkamers op de 1ste verdieping, omgeven door veel groen en een zonnige tuin. Een bezichtiging dubbel en dwars waard.
  • Vrijstaande woning
  • 491 m2
  • 142 m2
  • 5 slaapkamers


Bekijk meer woningen