Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Trompstaete 10
Verkocht


€ 450.000,- k.k.

SENIORENAPPARTEMENT OP PRACHTIGE LOCATIE

Attentie bent u senior en op zoek naar een appartement in een rustige, beschutte en overdadig groene omgeving?
Dit drie kamerappartement in de bosrijke gemeente Maarn is een schot in de roos.
Het appartement maakt deel uit van het complex Trompstaete, bestaande uit
52 appartementen, die rond een atrium met een prachtige binnentuin zijn gegroepeerd. Er is een sociaal culturele ontmoetingsruimte ( Het Trefpunt ) waarin regelmatig activiteiten worden georganiseerd. De appartementen zijn speciaal ontworpen voor senioren en hebben derhalve het ‘seniorenlabel’ toegewezen verkregen.

Begane grond
Het vrijgekomen appartement ligt op de begane grond en heeft een beschut en overdekt terras met uitzicht over een fraai aangelegde tuin. De gezamenlijke tuin heeft wandelpaden en zitbankjes.

Indeling complex
In de centrale entree bevinden zich de brievenbussen, de trapopgang en een liftvoorziening. Uw appartement bevindt zich in de dependance en is middels een corridor verbonden aan het hoofdgebouw.

Het appartement
Uw appartement heeft een ruime entree, waarin een toiletruimte en toegang tot de woonkamer met een halfopen keuken, een badkamer en twee slaapkamers.
Daarnaast geeft de entreeruimte toegang tot een kleine bergruimte met CV ketel.

De royale woonkamer heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en geeft een geweldig vrij uitzicht op de diverse tuinen. Vanuit de woonkamer is er een toegang tot het terras. De keuken in een lichte hoekopstelling sluit aan op de woonkamer en is voorzien van een vaatwasser. In een aangrenzende bijkeuken heeft u de koel-vriescombinatie en bergruimte
De badkamer is voorzien van een open douche-voorziening, een ligbad, een wastafel en een tweede toilet. Tevens bevindt zich hier de witgoed aansluitingen.

In het hoofdgebouw heeft dit appartement nog een separate berging voor bijvoorbeeld de fietsen.

Samengevat
Een – voor senioren – zeer praktisch ingericht appartement, gelegen in de nabijheid van de dorpskern van Maarn. Ons advies: vraag een bezichtiging aan en overtuig uzelf van het fraaie appartement op een prachtige locatie.

Bijzonderheden:
• Actieve en gezonde VVE met eigen website (Trompstaetemaarn.nl);
• Het appartement is speciaal ontworpen voor senioren (seniorenlabel), zonder drempels en met brede
deuren;
• Ruimschoots parkeergelegenheid;
• Goed geïsoleerd;
• Servicekosten bedrage € 214,57 per maand
  • 110 m2
  • 2 slaapkamers


Bekijk meer woningen