Woudenberg
Dorpsstraat 3, Woudenberg: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Trompstaete 14
Verkocht


€ 450.000,- k.k.

Trompstaete 14 Maarn

Te koop aangeboden: UNIEK 3-kamer appartement, gelegen op de begane grond! Het appartement heeft naast een prachtige tuin, ook een beschut terras. Vanuit de woonkamer kijkt u rondom uit over uw tuin en de prachtig aangelegde buitentuin met wandelpaden en zitbanken.

Het appartement is gelegen in het appartementencomplex “Trompstaete” (bouwjaar 2003) en heeft een uitstekende en groene ligging, dichtbij de dorpse winkelvoorzieningen. Het complex bestaande uit 52 appartementen rond een centraal gelegen atrium met fraaie binnentuin. Het beschikt over een sociaal culturele ruimte (het Trefpunt) waar regelmatig activiteiten georganiseerd worden. Het appartement is speciaal ontworpen voor senioren (seniorenlabel), zonder drempels en met brede deuren .

INDELING Begane grond: Centrale entree met brievenbus, binnentuin, gezamenlijke fietsenberging, trapopgang en lift.

INDELING appartement begane grond:
Via de voordeur betreden we een ruime hal met toiletruimte, praktische inpandige berging, badkamer, 2 slaapkamers en de woonkamer. De royale woonkamer heeft veel lichtinval en een fantastisch vrij uitzicht op de tuinen. Het overdekte terras is vanuit de woonkamer te bereiken alsmede vanuit de master slaapkamer. De badkamer heeft een open doucheruimte, een wastafel en een toilet. De half open keuken sluit aan op de woonkamer en is ingericht met een lichte hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur o.a. vaatwasser / koelkast. In de inpandige berging treft u de C.V. opstelling, de wasmachine aansluiting en veel bergruimte. Daarnaast is er een afgesloten separate bering in het complex.

Bijzonderheden:
• Actieve en gezonde VVE met eigen website (Trompstaetemaarn.nl);
• Het appartement is speciaal ontworpen voor senioren (seniorenlabel), zonder drempels en met brede
deuren;
• Ruimschoots parkeergelegenheid;
• Goed geïsoleerd;
• Servicekosten bedrage € 194,52 per maand
  • 108 m2
  • 2 slaapkamers


Bekijk meer woningen