Dorpsstraat 3, Woudenberg: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 033 286 2022

Vondellaan 6
Verkocht


€ 279.500,- k.k.

EEN FIJNE, NETTE WONING VOOR HET HELE GEZIN

Een goed onderhouden, keurige tussenwoning in een sfeervolle, kinderrijke woonwijk in de gemeente Woudenberg. Een locatie die er mag zijn, met veel omgevingsgroen en speelgelegenheid voor kinderen.

U parkeert voor de deur en een kleine maar goed onderhouden voortuin. De achtertuin ligt op het zuiden en is 10 meter diep en 6 meter breed, ook keurig verzorgd en in de tuin staat ook een stenen berging voor het tuingereedschap, de fietsen en de ligstoelen voor op het terras.

Binnen
In de entreehal is een eenvoudig maar praktisch toilet. Op de vloer liggen licht oranje plavuizen en er is een kantelraampje voor lichtinval.
Zowel in de hal, de aangrenzende woonkamer en de keuken ligt een laminaatvloer. Door de brede ramen voor en achter heeft u veel lichtinval in de woonkamer. De keuken is traditioneel gehouden, waardoor er een gezellige woonsfeer is gecreëerd.
Daar is tevens een toegang tot het terras en de tuin.

1e verdieping
Een vaste trap brengt u naar een bovenverdieping met 2 slaapkamers. Een ruime kinderkamer aan de voorzijde met een inbouw kledingkast en een royale ouderslaapkamer, met een inbouwhangkast.
De ruime badkamer heeft een douche- bad combinatie, een tweede toilet, een wastafel en een praktische handdoek radiator.
Op deze verdieping is een grote, aparte ruimte gereserveerd voor een wasmachine en een droger,

2e verdieping
Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping, waarop recentelijk een extra kinderkamer is gesitueerd. U treft daar ook een dakkapel die over de gehele breedte van de woning is geplaatst, waardoor er veel licht binnen valt. Er is veel bergruimte, een netjes afgewerkte voorzolder met laminaat, plinten en ingebouwde lichtspotjes in het plafond.

Extra Informatie

o De gehele woning heeft dubbel glas
o De Cv-ketel is een Nefit HR Smartline HR (2006) staat op de zolderverdieping en is jaarlijks schoongemaakt
o In 2016 is vloer- en spouwmuurisolatie aangebracht.

– De opgegeven woonoppervlakte is niet conform NEN-meting, i.v.m. de hoogte van de zolder. Volgens NEN-meting is de woonoppervlakte 72,76 m2.

Samengevat: Gewoon een fijne, goed onderhouden woning in een sfeervolle woonwijk. Ga zeker kijken!
  • Tussenwoning
  • 142 m2
  • 93 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen